SOCANT. Un cartier din centrul Galatiului arata mai rau ca un catun!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Nu au nimic din ce se gaseste pe la vecinii lor aflati la o aruncatura de bat. Traiesc mai rau ca intr-o vagauna de la marginea lumii, desi fac mai putin de un sfert de ora cu autobuzul pana in centrul orasului.

Sa vedeti cum arata un cartier european, in anul 2014! Nici n-ai zice ca acest cartier este la o aruncatura de bat de centrul Galatiului! Seamana, mai degraba, cu un catun uitat, unde doar caruta trasa de cai mai ajunge. Pe aleea George Bacovia din cartierul Barbosi nu exista trotuar, asfalt, baltile sunt la tot pasul, iar buruienile au pus stapanire pe toata strada. In acest cartier, apa potabila este un lux.

Satui sa care apa cu bidoanele, oamenii si-au sapat fantani, dar dupa ce au investit, si-au dat seama ca apa nu este buna de baut.

De canalizare, oamenii din Barbosi nu au mai auzit din campania electorala, cand toti candidatii promiteau conditii mai ceva ca in paradisul din Corbeanca. Nimic nu este la locul lui in Barbosi. Nici macar copiii nu au un loc de joaca sigur. Un tobogan si doua leagane colorate, au fost invadate de buruieni, iar gunoaiele care domnesc la tot pasul te fac sa crezi ca firma de salubrizare nici nu exista.

Localnicii din Barbosi spera sa se mai schimbe cate ceva si pe la ei peste doi ani, cand vor fi din nou alegeri locale.

##VIDEO113615##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 

Taguri: