SOCANT - Un fermier din Statele Unite a fost DEVORAT de proprii porci

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:38

Soc in Statele Unite: politia a deschis o ancheta dupa ce intr-o ferma din Oregon a fost descoperit cadavrul unui fermier mancat de porci.

Terry Garner, in varsta de 69 de ani, a fost vazut ultima oara mergand sa hraneasca animalele flamande. Nu s-a mai intors insa!

 

Cateva ore mai tarziu un membru al familiei sale i-a gasit ramasitele devorate de porcii infometati. Potrivit autoritatilor, animalele au dimensiuni considerabile, majoritatea depasind greutatea de 300 de kilograme.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"La

prima vedere pare un accident teribil, insa totul este atat de ciudat incat trebuie sa luam in calcul toate posibilitatile", a declarat procurorul care se ocupa de caz.

 

Fratele fermierului ucis spune ca acesta a mai fost muscat anterior de porci.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.