SOCANT. Un frizer, acuzat ca i-a TAIAT GATUL unui client in timp ce-l barbierea

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 11:25

Un frizer in varsta de 44 de ani din Marea Britanie a fost arestat sub acuzatia de vatamare corporala grava dupa ce se presupune ca i-a taiat gatul unui client in timp ce-l barbierea.

Lloyd Dobrodumow, un frizer din Marea Britanie in varsta de 44 de ani, a fost arestat dupa ce i-a produs rani grave unui client in zona gatului in timp ce-l barbierea. Victima sustine ranile nu reprezeinta rezultatul unui accident nefericit, ci a declarat politiei ca frizerul chiar a incercat sa-i taie gatul.

Victima se afla internata in spital. Martorii au declarat ca au vazut un barbat iesind grabit din frizerie, plin de sange si tinandu-se de gat.

Politia a deschis o ancheta, iar un ofiter a confirmat pentru Daily Mail ca frizerul a fost arestat sub acuzatia de vatamare corporala grava. Nu se stie deocamdata ce l-a indemnat pe frizer sa-si mutileze clientul in timp ce-l barbierea.

Desigur, se pot face multe speculatii. Deoarece frizerul era casatorit si tata a trei copii, multi sunt tentati sa creada ca poate e vorba de un triunghi conjugal la mijloc.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.