SOCANT. Un miliardar roman s-a sinucis la bordul unui avion in timpul unei calatorii spre Costa Rica

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Un roman si-a pus capat zilelor in timpul unei calatorii cu avionul. Potrivit presei costaricane, ar fi vorba de un milionar din Top 300, din Brasov.

Barbatul calatorea dinspre Columbia spre Costa Rica si a fost gasit fara viata in toaleta aeronavei. Vestea ca un barbat a fost gasit mort in toaleta unui avion, in timpul zborului, a facut repede inconjurul lumii. Potrivit presei locale din Costa Rica, se pare ca acesta ar fi un milionar roman, patron al unei companii private de transport feroviar si ca s-ar numi Costel Comana. Numele afaceristului nu a fost, deocamdata, confirmat de Ministerul Roman de Externe.

Barbatul calatorea impreuna cu o femeie tot de cetatenie romana dinspre Columbia spre Costa Rica. Femeia ar fi vazut ca acesta era nervos si ca se ducea de prea multe ori la baie, scrie presa costaricana. Dupa o perioada mai indelungata, in care Costel Comana nu s-a intors de la toaleta, femeia s-ar fi dus si ar fi batut la usa. Pentru ca nu a primit niciun raspuns, ea ar fi fortat usa, impreuna cu personalul din avion.

Romanul a fost descoperit fara viata.

Presa din Costa Rica speculeaza ca omul de afaceri ar fi avut probleme cu justitia din Romania si s-ar fi refugiat in Brazilia pentru a nu fi prins. Costel Comana era cercetat in dosarul in care oficiali din Ministerul Transporturilor si din CFR sunt suspectati de luare de mita pentru favorizarea unor firme la licitatii.

##VIDEO133220##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.