SOCANT. Un pui de pisica INGHETAT BOCNA, readus la viata. "E un miracol ca mai traieste"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:44

Un pui de pisica de numai cinci luni a fost gasit inghetat bocna in mijlocul soselei. O soferita a oprit, crezand initial ca are in fata o bucat de gheata murdara.

Dara Taylor din Ohio, Statele Unite a observat in mijlocul drumului in timp ce conducea spre serviciu o bucata de gheata. Noroc ca a oprit sa vada despre ce e vorba ca sa o inlature din drum. A observat cu stupoare ca era o pisicuta inghetata care parea ca misca.

A fost atat de induiosata de ceea ce i s-a intamplat bietului animal, incat s-a grabit sa ajunga mai intai la veterinar, apoi a mers la lucru.

Spre surprinderea ei, centrul unde lasase pisicuta a anuntat-o ca felina si-a revenit intr-un mod miraculos. Doar nu degeaba se spune ca pisicile au noua vieti!

Atat Dara, cat si personalul de la adapostul de animale au numit puiul de pisica Frosty, adica Inghetatul. Deoarece Dara nu o poate lua acasa caci mai are alte cateva pisici si un caine, Frosty isi cauta in prezent un stapan care sa-l iubeasca si sa-l ocroteasca asa cum se cuvine.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta