SOCANT. Un satean, BATUT cu BESTIALITATE in timp ce intorcea acasa. Agresorii l-au lasat sa zaca pe marginea drumului

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:58

A fost batut in miez de noapte, pe drumul principal din comuna! Agresorii l-au lovit pana cand barbatul nu s-a mai putut ridica de jos.

L-au lasat zacand pe marginea drumului. Aceste siluete care se pierd in intuneric sunt ale indivizilor care l-au snopit in bataie pe acest om. L-au lasat pe marginea drumului, pe jumatate mort, fara ca nici macar sa sune la ambulanta.

Si, ca si cum nu era de ajuns, un individ a venit sa vada ce face barbatul cazut pe caldaram si il loveste cu piciorul. Individul care a venit langa barbatul cazut, sustine ca l-ar fi salvat din mijlocul drumului.

Barbatul care zacea pe caldaram ar fi fost batut cu o bucata de lemn smulsa dintr-un gard. In fuga, faptasii au aruncat arma alba intr-un sant. Vecinii care au auzit zgomotele au iesit, imediat, din case.

Odata cu echipajul ambulantei, barbatul, care zacuse zeci de minute pe asfalt, a prins glas. A spus ca au fost 3 atacatori. Barbatul a fost dus la Spitalul Judetean Constanta. El a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar starea lui este stabila.

Astazi, suspectii agresiunii vor trebui sa dea explicatii la politie.

##VIDEO131936##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”