SOCANT. Un suspect acuzat de furt din autoturisme a reusit sa fuga din masina politiei chiar de sub nasul oamenilor legii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 04:10

Un tanar suspectat de mai multe spargeri de autoturisme a fugit din masina politiei chiar in timp ce era dus in arest!

Nu a apucat sa se bucure prea mult de libertate ca a fost prins, din nou, de oamenii legii. Barbatul in varsta de 20 de ani fusese retinut pentru 24 de ore fiind suspectat de comiterea mai multor furturi. In momentul cand a fugit se afla sub escorta politistilor care il transportau in arestul Politiei Judetene Cluj. Imediat s-a dat alarma.

Tanarul se pare ca a reusit sa fuga in momentul cand masina cu care era transportat in arest a oprit pentru ca unul dintre oamenii legii sa lase cateva documente la o sectie de politie.

Suspectul a profitat de neatentia celuilalt politist care a ramas sa-l supravegheze si a fugit. Acum, tanarul se va alege cu o noua pedeapsa pentru evadare.

Cazul petrecut aseara este al cincilea de acest gen petrecut in mai putin de o luna de zile la Cluj-Napoca. In data de 17 ianuarie, patru detinuti au evadat din arestul IPJ Cluj. Daca trei dintre ei au fost prinsi in cateva ore, pentru capturarea celui de-al patrulea, oamenii legii au avut nevoie de aproape doua saptamani pentru a-l gasi.

##VIDEO131792##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.