SOCANT. Viata i s-a schimbat RADICAL dupa ce a avut o AVENTURA cu un strain. A anuntat-o prin mesaj un lucru TULBURATOR!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:07

Lui Abby Landy, o tanara in varsta de 26 de ani din Australia, un mesaj primit pe telefon de la un barbat cu care se vedea de doua saptamani, i-a schimbat viata complet.

Pe cand avea doar 23 de ani, Abby Landy a fost instiintata printr-un mesaj pe telefon, de un barbat cu care se intalnea de doua saptamani care a fost infectata cu virusul HIV. Cutremuratorul mesaj se incheia cu "Acum nu ma vei uita niciodata".

La inceput a crezut ca este o gluma, spera sa fie doar o gluma proasta, faptul ca nu se simtea prea bine a indemnat-o sa isi faca un test HIV.

A fost la un pas sa lesine cand a vazut rezultatele! Testul iesise pozitiv, confirmand mesajul tulburator primit de la barbatul cu care avusese o relatie ocazionala. Nu si-a imagina ca i se poate intampla chiar ei!

" Am ramas stana de piatra cand am aflat. Stiam atat de putin despre ce inseamna sa fii bolnav de SIDA. Am crezut ca viata mea s-a incheiat atunci. Imi era atat de rusine si imi parea atat de rau ca mi-am facut familia sa sufere din cauza mea", a declarat Abby Landy pentru Daily Mail.


Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.