SOCANT! Victima unui accident de masina, uitata intre fiarele contorsionate

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:49

Un sofer care fusese vicima unui accident rutier a fost salvat in ultima clipa. A stat 18 ore intre fiarele contorsionate ale automobilului fara ca cineva sa alerteze autoritatile cu privire la producerea accidentului.

Mare noroc a a avut acest tanar care a stat incarcerat in masina avariata, timp de 18 ore, fara ca cineva sa intervina. Sambata seara, barbatul se indrepta spre Timisoara, unde urma sa se intalneasca cu mai multi prieteni. La un moment dat, a scapat controlul volanului, iar masina a derapat de pe carosabil si s-a rostogolit pe camp, 50 de metri.

Socant este faptul ca timp de 18 ore, nimeni nu a alertat autoritatile despre accident, iar victima a ramas captiva intre fiarele masinii.

Tanarul ar fi incercat sa sune singur la 112, dar i s-a descarcat bateria telefonului. In tot acest timp, prietenii au postat pe o retea de socializare mesaje prin care anuntau disparitia baiatului. Extrem de ingrijorata, o prietena a acestuia a pornit in cautarea lui si l-a gasit, blocat in masina, abia duminica dupa-amiaza. Ingrozita femeia a sunat imediat la 112.

Echipele de interventie au venit de urgenta la locul nenorocirii.
Pompierii l-au eliberat pe tanar din autoturismul distrus, iar medicii i-au acordat primul ajutor. Doctorii spun ca este o minune ca pacientul a ramas in viata. Chiar daca nu isi aminteste ce s-a intamplat, barbatul este constient si coopereaza.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

##VIDEO84904##