SOCANT! Vindeau la colt de strada mancarea primita gratuit de la cantina sociala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 17 oct 2020, 10:35

Da, ati auzit bine! Un reportaj cutremurator realizat cu camera ascunsa de catre echipa Stirilor Kanal D!

Sarmanii sunt gata sa vanda la colt de strada mancarea primita gratuit de la cantina sociala. Reporterii Kanal D au inventat un scenariu si s-au dat drept reprezentanti ai unei firme de catering. Pentru ca bucatarii nu fac fata comenzilor pe banda rulanta, administratorii s-au gandit sa cumpere mancare gatita de la saraci. Nu mica ne-a fost mirarea sa aflam ca oamenii sunt gata sa-si ia mancarea de la gura pentru bani.



Este ora pranzului, iar la cantina sociala din Timisoara este inghesuiala mare. Sunt peste 500 de beneficiari, iar multi dintre ei abia o duc de pe o zi pe alta. Primesc hrana zilnic, dar pentru bani renunta la portii fara sa stea prea mult pe ganduri. Negocierea se face la cativa metri de institutie, imediat dupa ce sarmanii ies cu plasele burdusite cu bunatati. Dupa ce ne-a prezentat meniul, barbatul din imagini vrea sa stie care e castigul lui din afacerea la negru.


Cand a vazut ca e rost de castig, omul nostru ne-a mai facut o ofera. Daca tot vinde mancarea si nu mai murdareste vesela, comerciantul de ocazie s-a gandit sa faca bani si din produsele de curatenie pe care le are prin casa. Ne asiguram inca o data ca afacerea e incheiata si batem palma!

Doamna din imagine, mama a doi copii, vinde orice pentru bani.
De la portiile celor mici pana la conserve si alte alimente pe care le primeste gratuit de la stat. Si tot ce au prin frigider si e primit gratis. In mijlocul negocierilor, ni se spune ca oferta noastra este mult prea generoasa pentru meniul pe care urmeaza sa-l platim.

Edilul Timisoarei a ramas uimit de ce fac sarmanii. Pe de alta parte, spune ca nu ii poate condamna pe bietii oameni care au sperat ca asa vor face usor rost de bani.
Reprezentantii primariei au anuntat ca vor revizui listele cu beneficiari pentru ca printre ei s-ar afla si sarmani inchipuiti. La aceeasi cantina sociala echipa Kanal D a surprins saraci care vin sa ia mancare gratuita cu taxiul.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16736803/1/media-138125084878278500.jpg
##VIDEO81987##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: