SOCANT! Vroia sa ajunga sa danseze pentru seicii din Dubai, insa nu stia ca era la un pas de a fi vanduta TRAFICANTILOR de carne vie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:38

Lipsa banilor poate destrama chiar si cele mai unite familii. In aceasta seara, la emisiunea "Pe banii parintilor" a fost un caz socant, o lupta intre moralitate si ambitie, intre saracie si goana dupa bani.

Sotii Paraschiv au o singura fiica, pe Madalina. In vasta de 19 ani, tanara a fost un mereu copil cuminte si constiincios. Visul ei cel mai arzator era acela de a deveni actrita. Desi a intrat la facultatea de teatru, la taxa, si visul ei era la un pas de a deveni realitate, bucuria Madalinei nu a tinut mult, intrucat parintii sai nu si-au putut permite sa plateasca studiile.

 

Resemnata,  tanara a intrat la facultatea de biologie, insa comportamentul ei s-a schimbat radical de atunci.

Pe parcursul investigatiei, specialistii sunt martorii unei transformari la 180 de grade. Din fata cuminte si ascultatoare, Madalina devine o alta persoana.

 

Satula de posibilitatile financiare limitate ale familiei ei si influentata de prietena ei Miruna, o fata versata, proaspat intoarsa din Dubai, fiica sotilor Paraschiv accepta sa plece in strainatate ca dansatoare orientala. Este instruita cum sa se comporte, cum sa danseze si chiar cum sa cucereasca un barbat. 

 

Specialistii asista la un eveniment socant. Exact ca intr-un vechi serai fetele sunt puse sa sarute mana trimisului seicului din Dubai si sa ii danseze pentru a fi alese. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

Insa socoteala de acasa nu se

potriveste cu cea din targ. Specialistii afla ca Miruna si complicele ei Daniel, barbatul care urmeaza sa o trimita pe Madalina in strainatate, urmaresc altceva.

 

Sub pretextul ca vor ajunge sa danseze pentru seicul din Dubai, acestia pacalesc cateva tinere si le ademenesc cu bogatii pentru a le scoate din tara. Mai mult decat atat, acestia cauta fete pure, domnisoare, pe care nu le vor duce nicidecum in Dubai asa cum pretind ci vor sa le vanda unor straini din Libia, Turcia sau Maroc. 

 

Viata Madalinei este pe cale sa ia o turnura periculoasa. Care a fost deznodamantul acestei povesti ca in  1001 de nopti si cum au reactionat sotii Praschiv cand au aflat adevarul despre fiica lor aflati din materialul video atasat.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.