Social media industry at its highest level// the most ruthless algorithm battles because of the forbidden mai subject.// atacuri cibernetice din exterior si intre ele

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 oct 2022, 16:54

În zilele noastre, meseria de ‘creator de conținut este extrem de răspândită și foarte râvnită de multe persoane. De ce? Pentru că este o metodă la îndemâna tuturor, îți permite o libertate de exprimare imensă în orice domeniu te-ar putea interesa și, având în vedere popularitatea din ce în ce mai mare a internetului și a rețelelor de socializare poți găsi cu cea mai mare ușurință utilizatori din toată lumea interesați de conținutul tău.

Din păcate, pe cât pare de ușoară această direcție, având în vedere multitudinea de utilizatori , este și dificil să reușești să fii diferit într-o eră în care există creatori de conținut pe domeniul ales de tine, din toată lumea, folosind cu siguranță aceleași platforme de online.

Dobrin Dana Minodora (32) este unul din creatorii de conținut cu numere mari atât pe Instagram cât și pe unul din conturile sale de Tiktok, @danyeladulcik unde a adunat un număr de 500k urmăritori. Pe ambele platforme însă se află foarte mulți utilizatori cu același tip de conținut ca ea : fitness, stil de viață sănătos, călătorii etc.

Din acest motiv, și pentru Dana cât și pentru alți creatori ca ea, orice platforma nouă ce ușurează procesul de creștere în mediul online  este binevenită. Una dintre acestea ar putea fi chiar Only Fans, care pe lângă asemănările sale cu cele menționate anterior , are și câteva avantaje în plus : libertatea de a posta conținut explicit pentru adulți precum și avantaje financiare cu mult peste celelalte platforme.

Ca orice sursă prin care poți distribui conținut explicit, aceasta este bineînțeles înconjurată și ea de multe controverse și este sursa multor atacuri cibernetice din exterior.

În postura de creator de conținut pe Only Fans, Dobrin Dana Minodora (32) știe și ea că este predispusă atât controverselor , comentariilor răutăcioase, cât și atacurilor cibernetice  dese. Ea povestește cum și-a pierdut de mai multe ori contul din cauza acestora dar de fiecare dată s-a reîntors în mediul online cu zâmbetul pe buze și și mai multă inspirație.

Când vine vorba de felul în care își poate păstra optimismul în fața comentariilor răutăcioase și atacurilor rău intenționate, Dana spune : ‘’ Comentariile negative m-au deranjat la început și mai plângeam nopțile ..dar după aceea mi-am dat seama că oamenii aceia nici nu mă cunosc personal și zic anumite lucruri doar pentru că ei au anumite probleme în viețile lor!”

Odată ce a reușit să treacă peste aceste dificultăți ce mai mult au reușit să o întărească emoțional, Dana a putut să se bucure pe deplin de roadele muncii sale creative. Fiind o prezență deosebit de energică și pozitivă, aceasta a reușit să își câștige numeroși fani, fapt ce a umbrit în totalitate prezența celor ce o atacau în mediul online. Pe lângă asta, beneficiile financiare de pe urma platformei i-au permis să își achiziționeze un apartament în Tenerife, locație pe care o consideră astăzi  adevărata ei casă. Apartmentul spațios de pe malul oceanului este o prezență constantă în Tiktokurile Danei de pe contul său @danyeladulcik, care prezintă fără probleme atât interiorul cât și împrejurimile zonei unde își duce liniștită traiul. Pe lângă asta, oferă și informații legate de viața de acolo ce le-ar putea fi de folos celor ce își doresc să facă aceeași mișcare ca ea și să se stabilească în afara României.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.