Șocul cultural avut de o studentă africană din Marea Britanie când a venit în România: „Toată lumea vrea să facă poze cu mine”

Autor: Diana Bostan

O studentă africană a avut parte de un șoc cultural în România

Sursa: Captură TikTok

O studentă africană din Marea Britanie a devenit virală pe TikTok după ce a împărtășit din experiențele sale trăite în România. Iată ce a învățat tânăra despre țara noastră!

O studentă africană venită din Marea Britanie a trăit un adevărat șoc cultural în România, dezvăluind experiențele sale neobișnuite. Tânăra a mărturisit că atrage constant atenția și că mulți români își doresc să facă poze cu ea.

Tânăra a împărtășit totul pe contul său de TikTok

Aceasta a povestit pe rețelele sociale tot ce a învățat din timpul petrecut în țara noastră, dar și ce a surprins-o cel mai mult.

Studenta africană a dezvăluit că nu aștepta să fie atât de vizibilă și să stârnească un asemenea interes doar prin simpla sa prezență. Adaptarea la noua cultură s-a dovedit a fi o provocare, dar și o oportunitate de a înțelege mai bine diversitatea culturală și perspectivele diferite ale oamenilor.

Citește și: „Vând cireșe cu 2 lei kilogramul” Anunțul viral al unui român. Acesta are, însa, o singură condiție pentru cumpărători

Ajunsă în România, tânăra a dat frâu liber imaginației, dar și celui mai nou trend de pe TikTok. Chychyx, așa cum este cunoscută pe rețelele sociale, le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că s-a adaptat destul de rapid la viața în România, însă mai sunt și lucruri care încă o surprind.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Studenta africană a mărturisit că pentru ea imnul României este ”Mulți ani trăiască!”, fiind cea mai des urare pe care a întâlnit-o. Tot ea a mărturisit că în România poți avea un stil de viață decent și cu bani puțini.

@chychyx_ I'm A Black Girl Living In Romania🇷🇴 of course trend. The cost of living has gone up😭😭 what’s your favourite curse word👀I’m tryna learn more😂 #studyinromania #viral #fypromania #craiova #watchthis #medicineabroad #fyp #5pasidebine #lifeinromania #studyromania #romaniantiktok #tiktokromania #foryoupage #trending #misiuneatiktok #bucharest ♬ Aventura- Live- Luis Gabriel

Ce a surprins-o pe Chychyx în România

Studenta africană din Marea Britanie a avut un adevărat șoc cultural în momentul în care a observat că toți oamenii vor să facă poze cu ea. „ Sunt o fată de culoare, normal că toată lumea vrea să facă poze cu mine de fiecare dată când mă văd”.

Citește și: De ce turcii nu mănâncă porc. Ce semnificație are această carne pentru ei, de fapt

Tânăra și-a surprins urmăritorii în momentul în care le-a dezvăluit faptul mâncarea ei preferată este ciorba de văcuță și că ascultă manele. Chychyx nu doar că ascultă manele, dar știe să și danseze hora.

Chychyx nu a învățat doar cum să salute și să mulțumească în limba română, ci și unele cuvinte mai puțin frumoase, dar des folosite.

„Sunt o fată de culoare în România, normal că sunt aici să studiez. Sunt o fată de culoare în România, normal că am încercat palincă și țuică. Sunt o fată de culoare în România, normal că ”bună” și ”mulțumesc” sunt cuvintele mele preferate”, a mai spus tânăra în postarea sa.