Șocul pe care l-a avut un american când a văzut ce se întâmplă la o cafenea din Timisoara: „Nu-mi vine să cred că e un lucru real”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 iun 2024, 13:21

Ce a remarcat turistul la un local din Timișoara

Sursa: TikTok

Duminică, 2 iunie, un american a postat un clip inedit din Timișoara, unde a avut parte de un adevărat șoc, pe care a decis să-l împărtășească pe TikTok.

Turistul străin a decis să viziteze România, iar, în călătoria lui, acesta a ajuns în Timișoara, unde a remarcat o multitudine de lucruri surprinzătoare, pe care nu le-a întâlnit, până acum, în Statele Unite.

Un american a avut un mare șoc când a ajuns în Timișoara

În primul rând, americanul a fost uimit de faptul că orașul era atât de pustiu, în plină zi, iar restaurantele erau închise.

Ba mai mult, acesta a observat că, deși terasele nu funcționau, patronii au lăsat mesele și scaunele afară, fără a le asigura cu un sistem anti furt. Însă, adevăratul șoc pe care l-a avut a constat în faptul că nimeni nu îndrăznea să le fure, ceea ce în America se practică în mod frecvent.

„Americanii nu vin în această țară și nu înțeleg de ce. Stau în mijlocul unui centru de oraș fără nimeni altcineva în jur.

Uitați-vă la acest loc, este complet gol. Sunt, la întâmplare, într-un oraș din România și uitați-vă la asta: peste noapte restaurantele își lasă mesele și scaunele afară și nimeni nu le fură. 

Citește și: Reacția virală a unui turist străin care încearcă pentru prima dată papanași: „Wow, nu dezamăgesc deloc”. Întregul moment a fost postat pe o rețea socială

Dacă ai fi în SUA și ți-ai lăsa mesele și scaunele afară, fără un lanț masiv pe ele, ar fi furate și apoi casate și nu le-ai mai vedea niciodată.

Nu-mi vine să cred că e un lucru real”,  a spus turistul în clipul postat pe TikTok.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce a remarcat turistul american în Timișoara

De asemenea, tânărul străin a văzut chiar și un pian lăsat afară și acoperit doar cu o prelată, ceea ce a fost o surpriză și mai mare pentru el, întrucât acesta este un instrument muzical foarte valoros, care ar putea atrage foarte ușor atenția hoților.

„Nu numai că își lasă mesele și scaunele afară, lasă un pian afară, un pian întreg! Nu există lanțuri.

Ăsta costă mii de lei, de ce nu ia nimeni asta? Poate este mentalitatea mea din New York, dar cineva ar fi furat ăsta din momentul în care l-ai lăsat acolo”,  a mai constatat turistul.

@christian.grossi nothing could have prepared me for this place 🇷🇴 #fyp #tellme #stitch #traveltiktok #backpacking #romania ♬ original sound- Grossi

Citește și: Un american venit în vizită în Brașov a fost uimit de prețul căpșunilor din piață: „Este foarte ieftin față de magazin”

În plus, americanul a observat un tip de restaurant de tip fast food pe care nu l-a mai întâlnit până să ajungă în țara noastră: „Au un McDonald's Drive Thru, dar unde poți merge pe jos. Doar mergi până la această fereastră și comanzi McDonald's, nici nu ai nevoie de mașină pentru asta. Cred că trebuie să începem să venim în România”. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.