Șocul pe care o străină de pe TikTok l-a avut când a aflat din ce sunt făcute sarmalele: „Nu voi mai mânca sarmale în viața mea. Nu am știut niciodată...”

Autor: Diana Ghita

Ce descoperire a făcut africana în legătură cu sarmalele

Sursa: TikTok; dcnews.ro

Studenta africană din Regatul Unit, care a devenit celebră pe TikTok după ce a împărtășit experiențele trăite în România, a postat ieri un nou clip în care a vorbit despre mâncarea din țara noastră.

Tânăra africană a decis să le împărtășească oamenilor de pe TikTok șocul pe care l-a avut în momentul în care a aflat că sarmalele, unul dintre puținele preparate românești care i-au plăcut, sunt făcute din carne de porc.

Cum a reacționat străina când a aflat că sarmalele sunt făcute din carne de porc

În timpul unei discuții cu un prieten din România, studenta a aflat că sarmalele conțin carne de porc, iar imediat cum a aflat acest lucru, a ales să-și filmeze reacția, pe care, ulterior, a postat-o pe TikTok:

Nu voi mai mânca sarmale niciodată în viața mea. Tocmai am descoperit că sarmalele au carne de porc. Nu am știut niciodată asta”.

Prietenul ei, confuz, a întrebat-o: „Ce vrei să spui?”.

Tânăra, în continuare uluită de ceea ce tocmai aflase, i-a răspuns: „ Nimeni nu mi-a spus vreodată că sarmalele au carne de porc. Știi cât de nebun este lucrul ăsta?”.

Însă băiatul lângă care era în timp ce filma clipul i-a spus că, în țara noastră, consumul cărnii de porc este o normalitate: „Nu este o nebunie!”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Șocul cultural avut de o studentă africană din Marea Britanie când a venit în România: „Toată lumea vrea să facă poze cu mine”

De ce nu-i plac străinei restul mâncărurilor românești

În continuarea filmulețului postat pe TikTok, studenta africană a explicat că motivul principal pentru care nu-i place mâncarea noastră constă în faptul că majoritatea preparatelor au la bază carne de porc, iar ei îi place doar carnea de vită, pe care a observat că o găsește cu greu în magazine. Deși există și varianta de a mânca pui sau pește, aceasta a dat de înțeles că nici aceste feluri de carne nu îi plac.

„Vorbeam cu prietenul meu român despre singura mâncare românească pe care o pot mânca, sarmalele, dar a spus că au carne de porc. Acesta este motivul pentru care nu-mi plac unele mâncăruri românești, deoarece jumătate dintre ele conțin carne de porc. Trebuie să fii atent la ceea ce mănânci.

Citește și: Reacția românilor când au văzut o filipineză cum mănâncă sarmale românești: „Tot orez este și în sarmale”. Videoclipul a devenit rapid viral

Când încerc să cumpăr carne tocată, care de obicei ar trebui să fie de vită, văd carne de pui cu carne de porc sau doar carne de porc, nu există carne de vită. De ce? Nu pot să cred asta. Acum nu mai există niciun fel de mâncare românească pe care să-l pot mânca. E foarte rău! De asemenea, nu mănânc nici pește, așa cum nu mănânc nici porc, deci am nevoie de mâncare care să conțină carne de vită”,  a

spus tânăra în clip.

@chychyx_ Ranting about Romanian food- Why did i just did out today🤣🤣😭 the was I was shocked bruhh. My taste buds are crazy so recommend some good Romanian food a foreigner should try💕🥰 #mancare #imiplacesamananc #sarmale #studyinromania #viral #fypromania #craiova #watchthis #medicineabroad #fyp #5pasidebine #lifeinromania #studyromania #romaniantiktok #tiktokromania #foryoupage #trending #misiuneatiktok ♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti