Soferi exasperati! Orasul cu cele mai MULTE INDICATOARE pe metrul patrat VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:04

N-a venit inca primavara, dar edilii din Timisoara s-au apucat de plantat. Nu flori, ci indicatoare rutiere.

 Orb sa fii si tot iti sar in oki. Ai crede ca cineva a vrut sa scape de ele, asa ca le-a agatat in fieacre stalp. Asta spun revoltati soferii, care cred ca indicatoarele amplasate in exces sunt bani aruncati pe... gard. Si nu putini- patru mii de lei.

Edilii si-au dat si ei seama ca strada s-a transformat intr-o gradina de semne ros-albastre. Recunosc ca au amplasat prea multe indicatoare pe metru patrat.
Exista totusi o explicatie logica: soferii nu mai pot fi iertati ca nu au vazut semnele rutiere in cazul unei amenzi.

In scurt timp, autoritatile promit sa mute o parte din indicatoare pe strazile de pe care semnele rutiere lipsesc cu desavarsire.

Dar stati ca nu ati vazut totul. Dupa banateni, oltenii vin si ei cu om minune- Nu la caracal cum va asteptati ci la craiova, unde pe trotuar a aparut trecerea de pietoni.

Pietonii se uita lung si incearca sa inteleaga ceva- cine a marcat trotuarul si ce a
vrut cu asta? Grabiti, multi nici macar nu observa marcajul de pe trotuar. Cand realizeaza ca ar fi trebuit sa se asigure cand merg pe trotuar multi raman gura casca.

Bulversati peste masura unii mai ca se cred, la Caracal...

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?