Șoferul beat care a ucis o mamă a doi copii a fost eliberat! Cetățenii din Satu Mare sunt revoltați

Author: Lavinia Medrea

Cetățenii din Satu Mare sunt revoltați

Sursa: Canva/portalsm.ro - colaj Kanal D

Magistrații din Satu Mare au luat o decizie care a revoltat toți cetățenii! În urmă cu două zile, un șofer a ucis o mamă a doi copii. Deși se afla aproape de comă alcoolică, s-a luat decizia de a fi eliberat.

Un șofer care a consumat extrem de mult alcool a ucis o asistentă medicală în vârstă de 45 de ani, din Negrești-Oaș, după care a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul a produs accidentul mortal duminică, 22 ianuarie, în jurul orei 19:30, când polițiștii au fost sesizați că a avut loc un incident pe Drumul Național 19, în localitatea Vama. Femeia în vârstă de 45 de ani a decedat și a lăsat în urmă, fără voia ei, doi copilași.

Șoferul beat care a ucis o mamă a fost eliberat

Conform oamenilor legii, șoferul în vârstă de 35 de ani, din localitatea Vama, a intrat în autoturismul condus de asistenta de 45 de ani, în timp ce depășea o coloană de autovehicule pe sensul de mers Orașu Nou-Negrești-Oaș. La rândul ei, femeia care ar fi dat în marșarier la ieșirea de pe podețul de acces al unui imobil, fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, femeia de 45 de ani, asistentă medicală și mamă a doi copii, a murit. 

Citește și: Modul în care doi bărbați din Iași s-au deplasat la mall întrece orice imaginație! Cum au reușit să rupă bariera de la parcare

Șoferul în vârstă de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că bărbatul a fost dus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș pentru a-i fi prelevate mostre biologice și

pentru a stabili gradul exact de alcoolemie.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conform autorităților. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trei oameni din Constanța au murit după ce s-au răsturnat cu mașina în șanț

Un accident groaznic a avut loc pe DJ222, între localitățile Cuza Vodă și Mihail Kogălniceanu, în Constanța. Un șofer și cei doi pasageri au murit pe loc după ce s-au răsturnat cu mașina într-un șanț.

Mașina s-a făcut țăndări în urma accidentului violent. Șoferul nu a ținut cont de viteza legală într-o curbă și s-a răsturnat în șanț din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Citește și: Un băiat de 18 ani a fost găsit mort în Râul Moldova, la aproximativ două luni de la dispariție. Ultima dată a fost văzut alături de iubita lui

Polițiștii au găsit trei persoane moarte în mașina răsturnată. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victime în afară de a le constata decesul. 

Victimele sunt toate de sex masculin și au vârste cuprinse între 31- 43 de ani și niciunul dintre ei nu purta centură de siguranţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla în ce circumstanțe s-a produs accidentul. S-a deschis dosar de cercetare penală în cauză.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.