„Șoferul încă mai mișca”. Doi bărbați au murit în Tecuci, într-un accident de mașină, în timp ce duceau la spital un alt bărbat pe care l-au bătut

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 16 feb 2023, 10:14

Autoturismul în care se aflau cele două persoane venea din sens opus, iar, dintr-o dată, mașina, la volanul căreia se afla un tânăr de 24 de ani, a intrat pe contrasens

Sursa: Observatornews.ro

Tată și fiu și-au pierdut viața într-un grav accident, în Tecuci, în timp ce se grăbeau să ajungă la spital cu un bărbat pe care l-au bătut cu bestialitate. Cei doi au murit la fața locului, dar victima a reușit să scape.

Doi bărbați din Tecuci au bătut cu bestialitate un bărbat din Republica Moldova, după care, în timp ce îl duceau la spital, au intrat cu mașina în cupa unui tractor.

Doi bărbați din Tecuci au murit într-un grav accident rutier

Incidentul a avut loc ieri, 15 februarie, aproape de ora nouă dimineața. Impactul care a dus la moartea tatălui, în vârstă de 43 de ani, și a fiului, de 24 de ani, a fost surprins de camerele de filmat.

Mai mult decât atât, bătaia dintre cei trei a avut loc pe o stradă care se află la mai puțin de un kilometru de locul în care agresorii și-au pierdut viața.

Doi bărbați, tată și fiu, au bătut crunt un alt bărbat, cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 43 de ani, pe care s-au hotărât să îl ducă la spital. Aceștia ieșeau din Tecuci și se îndreptau spre localitatea Matca, atunci când incidentul a avut loc.

Autoturismul în care se aflau cele două persoane venea din sens opus, iar, dintr-o dată, mașina, la volanul căreia se afla un tânăr de 24 de ani, a intrat pe contrasens. Doi șoferi, care se aflau pe drum în acel moment, trag, dintr-o dată, de volan, în încercarea de a evita impactul. Bărbatul de 24 de ani a intrat în ei și se oprește direct în cupa tractorului.

Citește și: Ce mai face Alexia, tânăra ale cărei brațe i-au fost replantate în urma unui groaznic accident în Pașcani. Adolescenta începe să se bucure mai mult de viață

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Impactul a fost extrem de puternic, motiv pentru care, martorii nu și-au dat seama câte persoane erau în mașină, una dintre ele aflând, ulterior, că mai erau încă două, conform observatornews.ro.

Șoferul a murit la fața locului, la scurt timp după accident

Conform unui martor, „șoferul încă mai mișca”, iar celelalte două persoane nu au putut fi văzute printre fiarele contorsionate.

Personalul medical SMURD a găsit bărbatul din Republica Moldova în comă și a fost transportat cu elicopterul la Spitalul din Tecuci, după care, a fost transferat la Galați, susține Dr.

Mihai Polinschi, SAJ Galați.

Citește și: „Are picioarele rupte șoferul care era acolo”. O femeie din Oradea a pierdut controlul volanului, a lovit o mașină parcată și a ricoșat direct într-un microbuz

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru vătămare corporală din culpă și încearcă să afle motivul pentru care cei doi bărbați l-au atacat pe cetățeanul de peste graniță.