Soferul UCIGAS din Timisoara, RETINUT de autoritati VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 08 nov 2020, 21:35

Incredibil, soferul ucigas s-a dat drept victima in fata politistilor! Cateva ore a reusit presupusa victima sa scape de ochii anchetatorilor.

Florin Siclitaru, soferul care a provocat accidentul de acum 2 nopti, are doar 24 de ani si este nepotul lui Iulian Siclitaru, un cunoscut om de afaceri din Craiova. El a crezut ca postura de victima inchipuita il poate scoate basma curata dupa drama pe care a provocat-o. S-a inselat!

Tanarul care se afla la volan este un obisnuit al cluburilor de noapte din oras si cunoscut pentru scandalurile pe care le-a provocat de-a lungul timpului.
Nici unchiul sau, a carui masina o folosea in noaptea fatidica, nu este strain de problemele cu legea. Patron al mai multor cluburi din oras, el a fost trimis in judecata alaturi de Dinel Staicu, in dosarul care acuza prejudicierea Transgaz cu 11 milioane de euro. Ba chiar a mai fost acuzat si de returnari ilegale de TVA, numele fiindu-i alaturat tot de cel al lui Dinel Staicu.

Dupa ce sambata noaptea a omorat doi baieti, nepotul omului de afaceri si-a abandonat masina intr-o parcare din apropierea locului in care a produs accidentul.
Nu l-a interesat ce a lasat in urma lui! In timp ce trupurile baietilor ucisi zaceau mutilate pe asfalt, el s-a prezentat la camera de garda a spitalului, pentru a primi ingrijiri medicale. A motivat ca si el se afla printre victimele accidentului.

Imaginile de la locul faptei sunt de cosmar1 Cei doi baieti, de 20 si 21 de ani, au fost pur si simplu spulberati chiar pe trecerea de pietoni.
Impactul cu masina a fost atat de puternic, incat trupurile lor au fost mutilate si aruncate la zeci de metri departare de locul accidentului.

Trupurile celor doi au fost greu de recunoscut chiar si pentru prieteni. Intr-un tarziu, un amic al tinerilor ucisi a reusit sa identifice unul dintre trupuri si sa anunte familia victimei. Unul dintre tinerii a caror viata a fost curmata brusc era artist. Baiatul facea parte dintr-o formatie de hip-hop si tocmai lansase o melodie pe care spera sa o faca hit.
Culmea, mesajul piesei este cel putin sumbru. Cantaretul isi ia "Adio" de la lume.

Viitorul acestui baiat a fost curmat brusc insa, sambata noapte, la iesirea din discoteca. Soferul care gonea cu o viteza ametitoare pe sosea nici macar nu a mai apucat sa-i vada pe cei doi tineri care traversau strada. Soferul a fost prins aseara de o patrula a politiei rutiere. In fata anchetatorilor, el si-a recunoscut fapta.
Daca tanarul este gasit vinovat de ucidere din culpa si fuga de la locul accindentului, el risca ani grei de inchisoare.