Sofia Vicoveanca, mărturisiri sfâșietoare după moartea lui Benone Sinulescu: ”Nu mai am cuvinte”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 nov 2021, 13:00

Declaratiile Sofiei Vicoveanca

Sursa: Facebook

Sofia Vicoveanca a făcut declarații cutremurătoare după moartea bunului ei prieten și coleg de breaslă, Benone Sinulescu. Artista este încă șocată după vestea primită.

Lumea muzicii populare românești este în doliu! Celebrul folclorist Benone Sinulescu a pierdut lupta cu viața joi, 18 noiembrie 2021. Răpus de o pneumonie severă, nea Beni, așa cum îl alintau apropiații, a murit la casa lui din Arad, refuzând să meargă la spital. Acesta se temea de infectarea cu Covid-19. Printre apropiații care îl plâng pe regretatul artist se numără și Sofia Vicoveanca, ce care i-a fost alături în multe momente și aveau o relație specială.

Sofia Vicoveanca, mărturisiri sfâșietoare după moartea lui Benone Sinulescu: ”Nu mai am cuvinte”

Benone Sinulescu a încetat din viață joi după-amiază, în jurul orei 14:30, la casa lui din Arad. Artistul a refuzat să meargă la spital pentru a se trata, de teamă că s-ar putea infecta cu Covid-19. Folcloristul a fost răpus de o pneumoni severă.

Sofia Vicoveanca a primit tragica veste ca pe o lovitură supremă. Artista nu-și poate reveni încă din șoc. Pe lângă faptul că au fost colegi de scenă, Sofia și nea Beni erau foarte buni prieteni, aceștia aveau o relație specială pe care au clădit-o de-a lungul anilor.

Interpreta de muzică populară a declarat, printre lacrimi, că Benone Sinulescu este o legendă a muzicii populare, care nu va putea fi niciodată imitat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Nu mai am cuvinte, îmi pare rău! Îl plâng și îl rog pe Domnul Dumnezeu să îl aștepte la locul cuvenit, în lumină și în împărăția Lui. Benone rămâne un reper, nu poate fi imitat și rămâne un unic”, a declarat Sofia Vicoveanca pentru Stirile Kanal D.

Benone Sinulescu a trecut razant pe lângă moarte și în vară, atunci când i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ în curtea casei sale. Acesta a ajuns pe mâna medicilor care l-au pus pe picioare, însă, de această dată, marele artist nu a mai putut fi salvat.

Citeste si: Care este, de fapt, cauza morții lui Benone Sinulescu? Dr. Beatrice Mahler a explicat: ”Conținutul stomacului i-a ajuns în plămâni” Artistul ar fi putut trăi, dacă accepta să meargă la spital

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!