Sofia Vicoveanca, reacție dură după ce s-a scris că ar avea coronavirus. De unde au pornit zvonurile?

Autor: B.H.

Pandemia de coronavirus i-a făcut pe mulți să profite de această ocazie pentru a comite ilegalități sau a răspândi informații false. Cum a reacționat Sofia Vicoveanca după ce s-a scris că ar avea coronavirus?

Sofia Vicoveanca a fost victima știrilor false referitoare la coronavirus. Îndrăgita interpretă de muzică populară a aflat că pe rețelele de socializare circulă informații potrivit cărora ar fi infectată cu noul coronavirus, starea ei de sănătate fiind una gravă.

Citeste si: Sarbatoare 3 aprilie 2020: ce mare Sfant e trecut in calendar

Sofia Vicoveanca, reacție dură după ce s-a scris că ar avea coronavirus

La scurt timp după ce zvonurile despre starea ei de sănătate au apărut în mediul online, Sofia Vicoveanca a primit o mulțime de mesaje și comentarii de la oamenii care erau îngrijorați pentru ea, moment în care a realizat gravitatea situației. Astfel, artista a ținut să își liniștească prietenii de pe facebook, dezvăluind că totul este doar o glumă proastă și că în această perioadă respectă toate recomandările autorităților pentru a se proteja de infecția cu COVID-19.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cinci lucruri interzise în postul Paştelui! Ce tradiţii se respectă cu sfinţenie

"Prieteni dragi, de 1 aprilie se fac farse...Ei NU! "Cineva?" a postat pe FB că S.V. (adică eu) infectată de VIRUS în stare gravă. Acelui care a "scornit" aşa o MINCIUNĂ, îi zic: "Nu săpa groapa altuia, că pici în ea". Eu respect toate sfaturile medicilor(de fapt cei care-mi urmăriți îndemnurile în acest sens, pe pagină) mi-ați trimis multe comentarii (pt.care vă mulțumesc din inimă.) SUNT OK! Stau în casă, dar nu degeaba: citesc, desenez, scriu, ascult negativele cu noile cântece (habar n-aveți ce vă pregătesc) şi stau de vorbă cu D-stră ZILNIC.

Dacă vi-i la îndemână (şi nu cer prea mult), puteți posta pe paginile dumneavoastra...să ştie o lume ce JIGODII se găsesc printre noi! Eu continui să vă țuc sufletul cu urări de bine, răbdare ....şi Fruntea SUS!", a fost mesajul transmis de Sofia Vicoveanca. 

Citeste si: Coronavirus: Număr record de cereri de șomaj în SUA