“Soldaţii britanici sunt nişte pămpălăi”, potrivit spuselor lui Rupert Everett

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:57

“Am luat în chip de râs ceva foarte serios”

Plin de sinceritate, actorul Rupert Everett şi-a cerut scuze soldaţilor britanici pentru că i-a făcut "pămpălăi". El şi-a catalogat comentariile drept “obraznice şi iresponsabile”.

Actorul din “Stardust”, al cărui tată a fost maior în British Army, a făcut o remarcă controversată într-un documentar pentru televiziunea britanică Channel 4, despre soldatul Sir Richard Burton care a trăit inn secolul XIX.

Everett a comparat soldaţii din zilele noastre cu recruţii din acele timpuri, insistând pe faptul că luptătorii din Irak şi Afganistan sunt nişte pămpălăi când vine vorba de sacrificiul suprem.



Actorul şi-a retras cuvintele, mai ales când afirmaţia lui a coincis cu ştirea potrivit căreia 3 soldaţi britanici au murit în Afganistan. Acum îşi cere din nou scuze pentru vorbele nechibzuite.

"Am luat în chip de râs ceva foarte serios. Nu am vrut să pun la îndoială nicio clipă faptele de vitejie celor care îşi pierd vieţile sau supravieţuiesc fără o mână sau un picior. Purtarea mea iresponsabila se datorează frustrării că războiul încă mai continuă."


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.