Soldații ruși din regiunea Herson dormeau în cocina de porci, alături de animale. O televiziune din Ucraina a publicat imaginile halucinante

Author: Andreea Buinoschi

Soldații ruși din regiunea Herson dormeau în cocina de porci, alături de animale. O televiziune din Ucraina a publicat imaginile halucinante

Sursa: Captură video

Soldații ruși care au ocupat regiunea Herson dormeau în condiții ireale, tocmai în cocina de porci. Recent, rușii proaspăt mobilizați au declarat că nu au primit mâncare și au trebuit să și-o cumpere de unii singuri.

Sodații ruși, care trebuiau să se întoarcă în Rusia victorioși și care au reușit să pună mâna pe regiunea Herson, dormeau în cocina de porci. Imaginile s-au viralizat imediat, după ce au fost publicate de o televiziune din Ucraina.

Soldații ruși dormeau în cocina de porci

Regiunea Herson a fost, pentru mult timp, în mâna soldaților ruși. Cu toate că armata lui Vladimir Putin este prezentată ca fiind de temut, soldații au trebuit să se descurce cum au putut.

O filmare publicată pe canalul de YouTube Ukrainian Toronto Television arată condițiile inumane în care soldații dormeau.

În cocina de porci, se pot observa mai multe haine și lenjerii de pat puse la uscat și alte diferite obiecte de care rușii se foloseau. Chiar și mașini de spălat au fost descoperite în cocina respectivă. Descoperirea șocantă a fost făcută în satul Liubimvka.

Citeste si: Ramzan Kadirov a intrat în Cartea Recordurilor. Liderul cecen este cel mai sancționat om din lume

Soldații ucraineni s-au amuzat pe seama celor întâmplate și, când din cocină au ieșit doi porci, au exclamat: „Ne-am găsit semenii”.

Ucraina le cere rușilor să se predea, pentru binele lor

SBU le-a cerut rușilor care se află în Ucraina să se predea, deoarece vor beneficia de un comportament mai bun decât cel din partea comandanților, conform perild.com.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Facem un apel către cei care au venit în țara noastră odată cu războiul: cât mai sunteți în viață, predați-vă! Veți primi o atitudine mai bună din partea noastră decât din partea comandanților voștri”.

Citeste si: 4 regiuni anexate de Rusia prin referendum. Liderii mondiali au denunțat alternativa Federației Ruse

 „SBU a primit dovezi irefutabile că toți câinii lui Putin sunt porci adevărați în viața reală”, a fost reacția serviciului de presă.

Zilele trecute, în mediul online, a apărut un videoclip în care mai mulți recruți noi, care au fost aleși prin decretul dat de Vladimir Putin să lupte în Ucraina, au spus că nu mai vor să lupte, deoarece sunt supuși unor condiții inumane.

Potrivit The Moscow Times, 500 de soldați noi au declarat că nu le-a fost asigurată mâncarea și au trebuit să facă singuri rost de ea și, mai mult decât atât, nici în ceea ce privește muniția, lucrurile nu ar fi stat prea bine.

Soldatul care a filmat întreaga scenă susține că nimeni nu are nevoie de el sau de ceilalți noi recruți, în timp ce o sursă a agenției ruse de presă RIA Novosti, din cadrul Districtului Militar de Vest, a menționat că recruții noi așteptau să fie trimiși la antrenamente.

De asemenea, mii de ruși au fugit unde au văzut cu ochii, doar pentru a nu ajunge pe frontul din Ucraina.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.