Soldații ruși se împușcă singuri pentru a evita ororile războiului lui Putin: "Nu veniți aici, aducem doar durere"

Autor: Marina Ionescu

Soldații ruși au ajuns limita răbdării. Preferă să se împuște singuri și să se rănească decât să înfrunte ororile războiului lui Vladimir Putin.

Andrei Ushakov, un soldat rus în vârstă de 20 de ani, capturat de trupele ucrainene, a dezvăluit care este situația reală Ucraina. Tânărul soldat a mărturisit că a cunoscut doi camarazi care s-au sinucis pe front din cauza presiunii la care au fost supuși, potrivit  Daily Mail

Citeste si: El este bărbatul considerat succesorul lui Vladimir Putin. Cine ar fi și cu ce s-ar ocupa Dmitri Kovalev

Soldații ruși se împușcă singuri pentru a evita ororile războiului lui Putin

Soldatul rus capturat de ucraineni, Andrey Ushakov, susține că soldații ruși nu mai pot face față din punct de vedere mental războiului și au ajuns să se împuște singuri.

Mai mult, tânărul de doar 20 de ani a mai adăugat că sunt și soldați care se împușcă singuri pentru a merge acasă răniți.

„Toată lumea a intrat în panică și a vrut să plece, dar nu a existat nicio cale. Singura opțiune pentru a merge era ca 300. Unii oameni nu au suportat asta și s-au împușcat mortal”, i-a spus Ushakov, într-un interviu acordat unui jurnalist ucrainean.

Citeste si: Vladimir Putin ar putea apela la armele nucleare dacă simte că va pierde războiul din Ucraina! Liderul rus se simte amenințat

„Doi militari s-au împușcat, pentru că nu au putut face față, nu exista altă cale de ieșire. Din punct de vedere mental, ei nu puteau face față la ceea ce se întâmpla acolo ”,  a mai adăugat acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In plus, rusul a dezvăluit că pe front trupele nu mai aveau nici mâncare și nici apă, drept urmare de abia mai aveau energie să lupte pe front.

„Nu era mâncare, nici apă. Ni s-a dat puțină mâncare în general. Au fost zile în care trei dintre noi am împărțit o rație uscată”, a mai adăugat el, pentru Open Media Ukraine, scrie Daily Mail.

Andrey Ushakov a declarat că singurul motiv pentru care a mers în armată este pentru a face bani suficienți cât să își ajute familia.

De asemenea, tânărul rus a mai adăugat și că ucrainenii i-au permis acestuia să o sune pe mama sa, care a fost convinsă de propaganda rusă de la TV.

„I-am spus mamei că tot ce a văzut la televizor sunt minciuni, dar nu m-a crezut.

M-a întrebat literalmente dacă sunt sub hipnoză când i-am spus că tot ce a văzut la televiziunea rusească sunt minciuni ”, a spus acesta.

Citeste si: Vladimir Putin vrea să pregătească un lung război în Ucraina. Care ar fi planurile liderului rus, potrivit SUA

Deși se află într-o situație fără precedent, soldatul rus încă speră că va putea aduce bani familiei acasă.

Tatăl meu este sărac, orb de un ochi, surd și are probleme cu inima. Mama mea are probleme cu tensiunea arterială. Avem atât de multe probleme în satul nostru. Vindem gaz peste tot în lume, dar nu avem gaz în satul nostru. Și am primit electricitate doar anul trecut”, a explicat soldatul.

Acesta a mai lansat și un apel la tinerii din Rusia, cărora le-a cerut să nu se alăture noilor eforturi de recrutare, având în vedere declarațiile lui Putin în acest sens.

  „Nu veniți aici. Nu avem nimic de făcut. Aducem doar durere… oamenii de aici sunt buni ”, a mai adăugat soldatul.