Somiera 140x200, definiția unui somn de calitate! Iată câte beneficii îți poate aduce!

Author: Diana Tilă

Există numeroase studii care concluzionează faptul că o treime din viață este petrecută în pat. Pornind de la această remarcă, specialiștii în design interior și-au propus să îmbunătățească calitatea acestui timp de odihnă prin adoptarea unor stiluri de amenajare cu un grad sporit de confort. Piesele de mobilier au fost atent studiate și perfecționate pentru a asigura o experiență impecabilă utilizatorilor, iar patul și salteaua au beneficiat de un interes aparte, fiind elemente cheie pentru odihna fiecărei persoane. Pe lângă acestea însă, designerii au introdus în ecuație și somiera 140x200, reușind să ofere astfel un maxim de confort!

Noile modele au cucerit imediat cumpărătorii prin funcțiile de ultimă generație cu care sunt echipate. Aceste articole sunt disponibile în prezent într-o multitudine de variante, pentru a te bucura de un somn regenerator și odihnitor. Din lemn de fag sau metalice, acționate manual sau electric, standard sau medicale, cu sau fără telecomandă, toate modelele își îndeplinesc rolul excelent. Dacă îți dorești o poziție cât mai corectă a corpului în timpul somnului, ai probleme cu coloana cervicală sau lombară, treci printr-o perioadă de recuperare fizică sau ai în familie o persoană dragă cu anumite dizabilități motorii, prin această investiție vei îmbunătăți cu mult calitatea vieții.

Somiera 140x200 poate rezolva imediat orice inconvenient care ți-ar afecta somnul, prin structura sa adaptată la cerințele actuale și funcțiile avansate. Avantajele sale te pot scuti de un lung șir de neplăceri atât din perspectiva stării de sănătate, cât și a organizării optime a spațiului în care locuiești. Iată care sunt, mai exact, beneficiile acestui produs!

Somn profund și regenerator

Deși multe persoane cred că doar salteaua este esențială în confortul resimțit în timpul somnului, studiile au demonstrat că somiera 140x200 își aduce un aport impresionant în crearea unui mediu propice odihnei, acoperind de fapt, o treime din condițiile de care ai nevoie pentru un răsfăț autentic.  

Structură recomandată pentru sănătatea coloanei vertebrale

Modelele dotate cu arcuri elastice și rezistente, produse din cauciuc termoplastic, sunt o soluție excelentă pentru a oferi spatelui suportul de care are nevoie, mai ales după o zi obositoare și solicitantă. Aceste elemente revoluționare sporesc în mod evident gradul de confort al structurii. Totodată, sistemele de reglaj permit alegerea nivelului de rigiditate al lamelelor în zona lombară și cervicală în funcție de preferințe, iar amortizoarele duble din ABS favorizează o mișcare lină care nu afectează persoana de alături. Realizate din cele mai bune materiale ale momentului, aceste modele sunt o achiziție cu numeroase beneficii pe termen lung.

Somiera 140x200 medicală prezintă o serie de caracteristici profesionale menite să ajute în procesele de recuperare și întreținere a corpului. Modelele din această gamă permit relaxarea în șezut cu ușurință, partea superioară a structurii putându-se ridica până la 85 de grade față de sol. Cei care, din motive de sănătate, sunt nevoiți să petreacă mai multă vreme în pat vor găsi aceste modele extrem de utile.

Acționare independentă

Modelele electrice reglabile sunt definiția confortului de top. Persoanele care stau mult timp în pat, cele cu dizabilități sau cu anumite afecțiuni le vor găsi foarte utile. Structurile se pot rabata la un anumit unghi și pot fi acționate separat de fiecare utilizator în parte. Modelele pentru două persoane sunt splendide pentru cei care au nevoie de condiții diferite de somn, deoarece fiecare jumătate a structurii poate fi reglată independent.

Somiera 140x200 rabatabilă, cu acționare manuală sau electrică, cu sau fără telecomandă, este cea mai bună investiție pe care poți să o faci pentru sănătatea ta!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.