Somnul i-a adus moartea! A adormit la volan si a provocat o tragedie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Masina scapata de sub control a trecut razant pe langa barbatul din imagini, apoi a lovit automobilul din spatele acestuia in care se afla o intreaga familie.

Doi soti si doi copii, un bebelus si un baiat de 3 ani se intorceau in Italia, dupa o mini vacanta la rude, in Romania. Soferul care a provocat accidentul se pare ca a adormit la volan. Se intorcea de la serviciu si era extenuat. Pe o portiune de drum drept a atipit, cateva secunde, care, insa  i-au fost fatale. Masina scapata de sub control s-a izbit violent de automobilul care venea din sens opus.



Mai multe echipaje SMURD dar si o ambulanta au ajuns la locul dezastrului. Toti membrii familiei aflati in masina lovita frontal au fost transportati la spital, in timp ce soferul care a provocat nenorocirea a murit pe loc.

Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili exact ce s-a intamplat. Circulatia pe drumul european 58, care leaga Baia Mare de Cluj Napoca, a fost blocata mai bine de o ora.

##VIDEO81273##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.