Soner incearca cu disperare sa-si recastige fiica! Vezi prin ce intamplari mai trec tatal si fiica azi in “Tradarea”, de la 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Osman este socat sa constate ca fata de care se indragostise este tocmai iubita fratelui sau. Atmosfera se precipita din cauza reactiei lui Mithat fata de Osman, pe care il cunostea deja din liceu.

Intre Mete si fratele fetei are loc un schimb de replici jignitoare. Ayca intervine intre cei doi.  In cele din urma, Osman cu Mete raman singuri sa discute despre situatia creata, iar Ayca este constransa de fratele sau sa mearga acasa. Acesta ii interzice fetei sa se mai vada cu Mete.


Soner incearca sa se apropie de fiica sa, indeplinindu-i acesteia toate dorintele. Barbatul ii aduce o alta guvernanta, care face orice sa-i fie pe plac fetitei, insa micuta o respinge.
Soner pleaca de acasa ingandurat din cauza comportamentului fiicei sale si se opreste la un magazin, unde este implicat intr-un mic incident. Bahar, o angajata de-a lui Cemile, ii pateaza din greseala haina lui Soner, iar acesta devine irascibil si ii reproseaza femeii gestul.


Bahar o anunta pe Cemile ca nu mai poate lucra in continuare la atelierul sau, nevoita fiind sa plece cat mai departe pentru a nu fi gasita de fostul ei iubit.
Cemile se gandeste ca Bahar ar putea fi o  buna guvernanta pentru Deniz si o duce acasa la Soner, spre surprinderea acestuia…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Cum vor trece cei doi frati peste situatia dificila si de ce surpriza are parte Soner, puteti afla urmarind in aceasta seara, un

nou episod din serialul “Tradarea”, de la 20.00, la Kanal D.