Soner primeste o veste socanta! Despre ce este vorba, aflati in aceasta seara in "Tradarea", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:59

Ali este pe punctul de a o ucide pe Carolin, insa acesta este impiedicat in ultimul moment de catre mama sa si de Cemile.

Inspaimantata, Carolin reuseste sa scape de furia lui Ali si se refugiaza in bratele lui Kenan. Carolin este hotarata sa se razbune pe Ali pentru spaima pricinuita si este sfatuita de Kenan cum sa actioneze.Acasa la Ali se reunesc toti membrii familiei Akarsu pentru a discuta despre situatia dificila prin care sunt nevoiti sa treaca din cauza lui Kenan. Ali ii propune lui Cemile sa se intoarca la el si sa formeze din nou o familie unita, ca pe vremuri.

Insa aceasta nu poate sa treaca peste suferintele provocate de fostul sau sot si ii este greu sa ia o astfel de decizie.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16776538/1/media-142355500044113400.jpg
Soner isi pregateste testamentul in secret si merge in casa in care s-a sinucis fratele sau, unde il napadesc amintirile. Acesta rememoreaza momentul sinuciderii lui Murat si intentioneaza sa repete gestul fratelui sau, punandu-si pistolul la tampla. Acesta este mai hotarat ca niciodata sa-si puna capat zilelor, insa la fata locului ajunge omul sau de incredere care incearca din rasputeri sa-l convinga sa renunte la gandurile negre.Aylin

afla ca Soner va pleca din tara pentru totdeauna si regreta ca nu a avut destul curaj pentru a-i spune ca este insarcinata. Soner si prietenul sau se imbarca in avion si se pregatesc de decolare, insa avionul este blocat la sol si Soner este rugat sa coboare urgent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum

va reusi Soner sa scape de gandurile sinucigase si cum va reactiona acesta cand va afla motivul pentru care nu va putea pleca din tara, puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea", de la ora 20:00, la Kanal D.