Sonia Ferrari, pe numele ei real, Marcel, a dezvăluit cum a avut loc transformarea sa: ,,M-am simțit un alt om''

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 sep 2023, 09:03

Sonia Ferrari, pe numele ei real, Marcel, a acceptat invitația la emisiunea ,,În oglindă'', prezentată de Mihai Ghiță.

Pe 16 septembrie, la emisiunea ,,În oglindă'', Sonia Ferrari a vorbit deschis despre viața ei, despre familie, dar și despre cum a decurs tranziția ei din bărbat în femeie.

Citește și: „Și-a dorit să moară” Liza Panait, detalii crunte din viața ei. Problemele soțului cu alcoolul au făcut-o să divorțeze și să plece singură cu cei doi copii

Despre Sonia Ferrari și tatăl său

Sonia Ferrari își are rădăcinile într-o familie de romi din Timișoara, numeroasă însă cu o situație financiară foarte bună

,,Eu provin dintr-o familie de romi și mi-a fost foarte greu să trec de la Marcel, la Sonia Ferrari.'',  a spus femeia în cadrul emisiunii.

Referitor la familia ei, ea a fost întrebată cum se prezintă în fața tatălui său.

Aceasta a răspuns faptul că tatăl ei nu a cunoscut-o sub noua identitate, dar nici nu a vrut ca acesta s-o vadă așa, deoarece ea nu are curajul necesar.

,,Eu niciodată nu l-am întâlnit pe tatăl meu așa, pentru că îmi este foarte greu să mă prezint în fața lui altcumva. Pur și simplu nu știu ce va spune despre asta. Îmi este frică de reacția pe care o va avea ca părinte.

Nu pot să merg la el și să-i spun «uite, eu sunt asta, acum». Nu am curaj.'',  a spus Sonia.

De asemenea, Sonia a mărturisit că nu l-a mai văzut de foarte mult timp pe tatăl ei: ,,Nu l-am văzut pe tata de 10 ani.(...) Ultima dată a vorbit cu tatăl ei la telefon acum 6-7 ani, cât încă eram în tranziție''. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Durere, chin, suferință, ce pot să spun” Nikita a povestit cu ochii în lacrimi ce copilărie dureroasă a avut. Vedeta nu a știut ce înseamnă o aniversare: „M-am trezit un copil amărât, chinuit, o slugă”

Despre transformarea Soniei Ferrari

Aceasta a vorbit deschis și despre clipa în care a simțit că se produce o transformare în viața ei. Aceasta ar fi început în momentul în care a simțit că este atrasă de bărbați.

,,Acela a fost momentul în care am început să mă simt mai mult femeie, și am simțit că îmi doresc altceva de la viață. Am simțit că eu am, de fapt, nevoie lângă mine de o prezență masculină.'', 

a dezvăluit Sonia Ferrari.

După ce și-a descoperit orientarea, la 12 ani, mama sa începuse să observe că Marcel, băiatul ei, se îmbrăca în haine feminine și că adoptase un comportament suspect, așa că îi atrăgea mereu atenția în această privință.

Însă, chiar dacă s-a ascuns de cei din jur, Sonia nu și-a înăbușit vocea interioară, ci și-a urmat dorința. După mai mult timp, aceasta a făcut un pas important în viața ei, și-a făcut operația de schimbare de sex.

,,Din momentul ăla m-am simțit un alt om(...) M-am simțit completă fizic.'' , a relevat Sonia Ferrari, în cadrul interviului.

Cu toate că ea a fost împlinită cu decizia luată, mama ei a trecut printr-un șoc în momentul în care a văzut-o sub un nou aspect fizic.

,,Mama a început să plângă și mi-a zis ''ce ai făcut?'' și am început să plâng și eu, însă i-am spus că asta sunt eu acum.'',  a adăugat femeia, fiind de părere că ,,Dumnezeu știe foarte bine ce face''.  

Citește și: Lidia, fiica lui Vadim Tudor, a vorbit despre viața tumultoasă a familiei în care s-a născut: „Îmi luam rigle pe palme pentru că eram fiica lui Vadim”