Sophia, o cantareata excentrica!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

Este una dintre cele mai excentrice cantarete de pe la noi si se pricepe de minune sa atraga atentia cu tinutele sale chiar si cand afara zapada-i de doi metri.

##VIDEO102301##Am dat buzna in garderoba ei si am afat ca iarna-I tin de cald… gecile ecumenice! Artista Sophia trece de iarna grea cu ajutorul unor haine groaase si…deosebite! Cand nu e in studio, Sophia se afla la atelier, acolo unde se excuta astfel de creatii.

Putem pune pariu ca MODEL ca al tricoului urmator nici ca ati mai vazut! E recomandat doamnelor, pentru… zonele sensibile! jacheta de-un auriu divin, insa si cu o etichetă- icoană, aplicata pe maneca…

Nu va mirati! Sezonul trecut toata colectia Dolce&Gabbanna a fost inspirata de cele bisericesti, iar Katy Perry a fost

una dintre vedetele care au purtat astfel de tinute. Rochia pe care o vedeti in imagini este  realizata din paiete si diamante aplicate manual si costa 22.000 de euro. Ce ziceti? O sa adoptati un astfel de trend?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.