Sophia si-a lansat prima colectie de haine VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 09:35

E pasionata de muzica, iar mai nou si de moda! Frumoasa cantareata Sophia a facut inca un pas spre a cunoaste succesul in showbizul romanesc.

Pe langa concertele sale a avut timp sa creeze o colectie inedita de haine! A folosit cuvertura cu Rapirea din Serai sau Iisus cu oile, are imprimeuri cu icoane sau cu barbati intinsi la plaja. Cum arata tinutele, vedeti chiar acum.

Sophia se declara o nonconformista si jumatate! Iar o astfel de femeie va avea intotdeauna curajul sa abordeze un stil vestimentar propriu si original. Ceea ce este valabil si in cazul cantaretei noastre.
Iar pentru ca iubeste la nebunie hainele, bruneta s-a gandit sa-si puna in practica propriile idei.

A lucrat la foc continuu timp de sapte luni, alaturi de una dintre cele mai cunoscute designer-ite de pe la noi, Laura Vărgălui. Tot impreuna au hotarat ca anumite materiale vor da un plus de originalitate tinutelor! Dupa cum se vede si se aude, nu prea poate sa poarte oricine aceste creatii.
Sophia are un target!

Cantareata e multifunctionala. Pe langa muzica si moda, are grija si de familie. Sotul ei tine cont de fiecare sfat vestimentar primit. Sophia nu are pretentia sa fie numita designer… sau stilist. Si nici nu-i prea pasa daca alti oameni au o parere mai putin buna despre tinutele pe care le realizeaza sau le poarta.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.