Sora Anei Maria Vasiliu, mesaj disperat în mediul online: „Vă rog din suflet” Ce îi imploră Larisa pe cei care distribuie poze cu sora ei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 sep 2024, 23:47

Au apărut o serie de zvonuri false în mediul online, care au stârnit confuzie legată de procesul de repatriere a trupului neînsuflețit al Anei

Sursa: Instagram

Ana Maria era soția lui Gabriel, un fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”, dar în momentul tragediei, soțul ei se afla după gratii. Circumstanțele exacte ale morții rămân în continuare sub investigație.

Moartea tragică a Anei Maria Vasiliu a cutremurat întreaga Românie, după ce tânăra de 34 de ani a fost ucisă cu brutalitate în Olanda. Aceasta a fost găsită fără suflare chiar de ziua ei onomastică, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor care au iubit-o. Întâmplarea șocantă a adus multă durere în rândul familiei, care acum se pregătește pentru înmormântare.

Citește și: Probleme cu înmormântarea Anei Maria Vasiliu. Familiile victimei și a fostului concurent Puterea Dragostei, dispută pe locul în care tânăra va fi înmormântată

Ce mesaj a transmis sora Anei Maria în mediul online

Pe fondul acestei tragedii, au apărut o serie de zvonuri false în mediul online, care au stârnit confuzie legată de procesul de repatriere a trupului neînsuflețit al Anei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Sora ei, Larisa, a simțit nevoia să clarifice aceste lucruri și a transmis un mesaj dureros în mediul online. Larisa a explicat că se ocupă personal de toate demersurile legate de repatriere și înmormântare și că familia nu are nevoie de ajutor financiar.

„Mulțumim tuturor pentru mesajele și gândurile voastre, vreau să MENȚIONEZ CĂ NU ESTE NEVOIE DE ABSOLUT NIMIC, MAI ALES FINANCIAR. AM SCRIS ACEST MESAJ PENTRU CĂ CIRCULA PE SOCIAL MEDIA MESAJE FALSE CA ȘI CUM ar fi nevoie de bani pentru repatriere! Avem tot ce este nevoie și ulterior vă vom anunța

cu data înmormântării pentru oamenii care au iubit-o si vor să o vadă, să fie lângă ea pentru ultima dată! Și vă rog din suflet să nu se mai posteze momentan pozele cu ea! Mulțumesc tuturor pentru înțelegere! ANA MARIA VASILIU”, se arată în mesajul dureros transmis de Larisa pe rețelele sociale. 

Citește și: Cine este Ana Maria Vasiliu, românca găsită moartă într-o parcare din Olanda. Soția fostului concurent de la Puterea Dragostei era de nerecunoscut

Larisa a mai făcut un apel către cei care au distribuit fotografii cu Ana pe internet și i-a rugat să înceteze, deoarece familia trece printr-o suferință profundă. Ea a promis că va reveni cu detalii legate de înmormântare, pentru ca cei apropiați să poată fi alături de Ana în ultimul ei drum.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.