Sora Aurei Ion, scrisosre SFÂȘIETOARE pentru familia tinerei ucise în Caracal. "Aura a murit pentru că STS nu a localizat avionul căzut în Apuseni"

Autor: R.V.

Sora Aurei Ion, una dintre victimele accidentului aviatic din Apuseni, a transmis o scrisoare familiei Alexandrei, spunând că îşi cere iertare pentru că „nu a reuşit să învingă sistemul corupt din România” şi s-a ajuns astfel, la o altă tragedie din cauză că intervenţia nu a fost la timp.

„Domnule Cumpănaşu, îmi cer iertare pentru că nu am reușit să înving sistemul corupt din România! La data de 20 ianuarie 2014 sora mea, Aura Ion, murea înghețată, după ce aeronava cu care se deplasa s-a prăbușit în Munții Apuseni.

Autoritățile nu i-au localizat: STS-112, Romatsa, SRI. MApN-ul nu au vrut să ridice pentru misiune elicopterul Puma Socat. Am avut aceeași reacție pe care o aveți dumneavoastră acum: cine este vinovat să plătească!”, îşi începe Mariana Ciucă scrisoarea transmisă public unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, şi familiei fetei, care a sunat de trei ori la 112, dar nu a fost salvată.

Mariana Ciucă spune că s-au distrus şi falsificat probe în dosarul accidentului aviatic, din Apuseni, când, la fel ca şi în cazul Alexandrei, STS nu a reuşit localizarea, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„M-am implicat în dosarul anchetei penale, dar procurorii militari au început să distrugă și să falsifice probe din dosar, au refuzat să administreze probe relevante solicitate- de exemplu expertiza pentru localizare STS, iar acolo unde nu au avut ce să facă au interpretat

după bunul plac. În final, pentru STS-112, SRI, Smurd și MApN au emis o soluție de clasare deși toate aspectele invocate de noi se încadrează la siguranța națională a României. Concluzia: Romania este condusă de un grup mafiot”, spune sora Aurei Ion.