Sora băiatului român, găsit fără viață într-un lac din Belgia, a fost obligată să pună pietre în geanta în care părinții i-au aruncat trupul

Author: Andreea Buinoschi

Suspecții principali sunt chiar cei care se ocupau de creșterea sa: mama și noul ei partener, tatăl vitreg al copilului

Sursa: observatornews.ro

Un băiat de doar nouă ani, stabilit în Belgia, a fost găsit fără viață, în apele unui lac, după ce a fost ucis și băgat într-o geantă. Detalii șocante ies la iveală acum, iar sora minorului se pare că a trebuit să asiste la cele întâmplate.

Un băiat român, în vârstă de doar nouă ani, a fost ucis cu sânge rece, băgat într-o gantă și auncat pe fundul unui lac din Belgia. Aproximativ trei luni, cadavrul a stat pe fundul apei și din ce în ce mai multe detalii șocante ies la iveală acum.

Un copil român, de doar nouă ani, a fost ucis în Belgia

Suspecții principali sunt chiar cei care se ocupau de creșterea sa: mama și noul ei partener, tatăl vitreg al copilului.

Un unchi, stabilit tocmai în Germania, este cel care a dat alarma, iar cercetările au început abia atunci.

Sora copilului a asistat și ea la cele întâmplate, fiind chiar obligată să îi ajute pe părinți să scape mai repede de cadavrul copilului. Mai mult decât atât, potrivit familiei, mama și partenerul ei au pus la punct și o poveste care avea să îi ajute să scape din spatele gratiilor.

Citește și: „Băiatul ar fi fost stropit cu apă rece și fierbinte”. Raul, un copil român de doar nouă ani, a fost găsit fără viață, într-o geantă, plutind în apele unui lac, în Belgia

Raul a fost ucis cu sânge rece pe data de 31 ianuarie. Unchiul copilului susține că părinții „l-au bătut până l-au omorât”. Ulterior, copilul a fost băgat într-o geantă și aruncat într-un lac de agrement, la aproximativ un kilometru de locul în care familia minorului locuia.

Sora copilului, martoră la scenele înfiorătoare

La doar 12 ani, fata a fost martoră la cele mai șocante clipe care le-a trăit vreodată. Aceasta a văzut, la ora patru dimineața, cum mama și tatăl ei vitreg au băgat trupul neînsuflețit al copilului într-o geantă de sport.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cei doi adulți s-au înțeles să se întoarcă în țară, ulterior să revină în Belgia și să spună că băiatul a rămas în România, la bunici. „Ea îi tot minţea că copiii sunt la joacă sau doarme, eu ştiu, face duş. Până la urmă, a scris mesajul că «Ce tot insistaţi atât? Raul nu mai este, Raul e mort!  L-a omorât Nicu și mă tot amenință.

Vrea să dea vin ape mine, că eu l-am omorât și a fugit în Olanda »”, a spus unchiul copilului.

Bărbatul a fost prins în Olanda, iar partenera lui, mama celor doi copii, a fost arestată și acuzată de omor din culpă și complicitate la omor. În tot acest timp, sora lui Raul a ajuns în Germania, la unchiul său. Aceasta a povestit cum a fost obligată să găsească și să pună bolovani în greanta în care se afla cadavrul fratelui său.

Citește și: „Eu zic că glumește prima dată”. Cum se apără ciobanul care a luat viața unui prieten, în timp ce sacrificau un miel

Mătușile copilului susțin că era bătut în mod constant și nici nu i se de dădea apă sau mâncare. „Amândoi îl băteau, şi mama lui mereu îl bătea, făceau cu rândul. Raul stătea separat, singur într-o camera”, a spus una dintre mătuși, conform observatornews.ro.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.