Sora lui Akin are de gând să nu-l lase pe Sancar nepedepsit! Aflați ce se va întâmpla luni, 21 februarie, într-un nou episod din Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2022, 19:30
actorii din serialul fiica ambasadorului Foto(5)

Sancar lupta din rasputeri sa isi revina

Sursa: Captură KANAL D

Sancar se lupta din răsputeri să își recupereze mobilitatea, însă este pândit din umbră de un nou mare pericol. Sora lui Akin are de gând să își răzbune fratele!

Serialul turcesc Fiica ambasadorului, difuzat luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D, a captivat publicul încă de la primele episoade cu povestea impresionantă a celor doi protagoniști Nare și Sancar, care lupta neîncetat pentru iubirea lor și pentru a face dreptate.
Îndrăgita producție aduce în atenția telespectatorilor locații de poveste, decoruri inedite, personaje încântătoare, situații de viață emoționante, puse în scenă de actori celebri și extrem de talentați, precum Neslihan Atagul, Engin Akyürek, Gonca Cilasun și mulți alții.

Publicul din România i-a cunoscut pe cei doi protagoniști, Neslihan Atagul și Engin Engin Akyürek cu mulți ani în urmă în alte producții de succes difuzate la Kanal D. Talentata și frumoasa actriță Neslihan Atagul a jucat în anul 2014 în serialul Un destin la răscruce, alături de actualul ei soț, Kadir Dogulu, iar apoi a apărut în serialul Dragoste infinită, unde a jucat alături de celebrul Burak Ozcivit.

În vreme ce Engin Akyürek a apărut prima dată în serialul Fatmagul, în anul 2012, în care a jucat alături de faimoasa actrița Beren Saat.

Ce se întâmplă în episodul de luni, 21 februarie, în serialul Fiica ambasadorului: 

Povestea impresionantă a celor doi protagoniști, Nare și Sancar, continuă cu noi momente și situații palpitante și pline de suspans și în episodul de luni, 21 februarie 2022, la Kanal D.

În ciuda piedicilor apărute din cauza lui Gediz, Nare reușește să-l transporte pe Sancar la spital, pentru a primi îngrijirile necesare pentru a-și recupera mobilitatea.

Citeste si: Cine este și câți ani are superba Sahra, sora lui Akin din serialul Fiica ambasadorului! Iată cum arăta Deniz Işın înainte de începerea filmărilor! Trasformarea este uluitoare!

Între timp însă în spital își face apariția sora lui Akin, Sahra Yalcin, medicul ortoped care se va oferi să se ocupe de afecțiunea lui Sancar, la îndemnul lui Kahraman, care

o anunțase că este asasinul fratelui ei. Pe de altă parte, Gediz trece prin grele frământări și regrete pentru faptul că și-a trădat încă o dată cel mai bun prieten și partener de afaceri și încearcă să îndrepte lucrurile pe cât posibil însă Nare îl urăște enorm.
Dudu se revoltă față de amantul ei Yahia și îi cere socoteală pentru că încearcă să o excludă din viață lui, îndreptându-și atenția supra familiei.
Elvan ii surprinde pe Yahia si Dudu in timp ce sunt pe punctul de a se săruta. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, s-a infectat cu COVID-19! Care este starea celebrului actor Engin Akyürek în prezent!

Sancar își revede fiica și de dragul ei încearcă să fie mai optimist în privința stării lui de sănătate. Însă tânărul nu știe că este urmărit din umbră, de un nou mare pericol. Sora lui Akin este chiar medicul ortoped ce îl va opera pe Sancar și are de gând să răzbune moartea fratelui ei. Rămâne de văzut însă dacă va reuși sau nu să își ducă la capăt planul de răzbunare împotriva lui Sancar, luni, 21 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Simpatica Melek din serialul Fiica ambasadorului, apariție inedită alături de sora sa mai mare! Iată cât de mult seamănă cele doua surori!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.