Sora lui Carmen de la Sălciua s-a mutat definitv în România și vrea să se lanseze în afaceri. Ce planuri are Daniela Racolta: „Abia aștept să facă o profesie din asta”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 ian 2023, 10:46

”Sper să-și deschidă propria ei afacere”

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua este extrem de fericită că sora ei, Daniela, s-a mutat definitiv în România și plănuiește să-și transforme pasiunea în profesie.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrece de la noi. Nu este prima dată când artista își susține public sora, pe Daniela, care îi seamănă foarte bine. Dacă toată lumea credea că odată întoarsă definitiv în țara natală se va lansa în muzică alături de sora ei, ei bine, Daniela are alte planuri, iar artista este pregătită să o susțină.

Carmen de la Sălciua le-a arătat fanilor cât de talentată este sora ei

Carmen de la Sălciua și Daniela Racolta, au o relație foarte strânsă și nu este prima dată când artista își susține sora necondiționat în deciziile pe care le ia. 

Mutată recent în România, după ce a stat mulți ani în Germania, acolo unde își construise o nouă viață, Daniela Racolta vrea să se lanseze într-un nou domeniu și vrea să-și pună pasiunea în aplicare.

Citește și: Carmen de la Sălciua, mesaj cu subînțeles la adresa persoanelor care i-au greșit: „Dacă m-ai dezamăgit, te uit”. Artista nu permite orice persoanelor din jur

Mai exact, sora lui Carmen de la Sălciua este pasionată de make-up și urmează să facă cursuri de specialitate în acest domeniu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Carmen de la Sălciua le-a dezvăluit fanilor că sora sa este foarte talentată și își dorește ca ea să facă o profesie din pasiunea ei, ba mai mult, le-a atașat un video în care Daniela Racolta s-a machiat singură. Totodată, artista speră ca sora sa să-și deschidă propria afacere.

„Țin eu bine minte că v-am zis de sărbători că sunt foarte fericită că sora mea a luat decizia să se mute definitiv în România, și a plecat din Germania, și adus toate lucrurile, s-a mutat la casa ei aici, în România.

Este pasionată de make-up, mi-a trimis acum un filmuleț în care s-a machiat ea singură și abia aștept să facă o profesie din asta, pentru că și ea își dorește foarte mult(...)sper să-și deschidă propria ei afacere”, a spus Carmen de la Sălciua despre sora sa, în mediul online.

Citește și: Mesajul lui Carmen de la Sălciua pentru persoanele care creează conținut pentru adulți: „Nu este deloc normal ca o mamă să se pozeze în fața camerei și să îi spună copilului că, pe viitor, poate să facă și el”