Sora lui Culiță Sterp, criticată dur de mămicile de pe instagram. Detaliul pentru care a fost pusă la zid: „Și eu sunt mamă, dar...”

Author: Amalia Georgescu
Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Sora lui Culiță Sterp a devenit mămică de puțin timp și le-a împărtășit prietenilor virtuali bucuria pe care o trăiește, dar a fost pusă la zid de alte mămici. Care este motivul?

Imediat după ce a născut, sora lui Culiță Sterp a preferat să stea departe de rețelele de socializare preț de câteva zile, aceasta preferând să se bucure în liniște, alături de familie și de cei dragi, de primele momente alături de fetița ei. Acum, după ce a revenit în mediul online, sora Faimosului de la Survivor România 2021 a fost crticată de anumite mămici pentru un gest pe care l-a făcut în public.

Despre ce este vorba?

Sora lui Culiță Sterp i-a dat replica unei mămăci care a pus-o la zid: „De ce vrei să decizi în locul meu?”

Ileana Sterp a devenit mămică pentru prima oară și se bucură din plin de toate momentele pe care le petrece alături de fetița ei. Cu toate acestea, sora Faimosului de la Survivor România 2021 nu a uitat de comunitatea de pe instagram și a încercat să păstreze contactul cu prietenii virtuali inclusiv în această perioadă.

Ileana Sterp a fost pusă la zid de mămicile de pe instagram după ce a postat mai multe story-uri în care își alăpta fetița. Sora Faimosului de la Survivor România 2021 a fost sfătuită să nu mai facă acest lucru în public, moment în care nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Citeste si: Cum arata nepotica Faimosului Culita Sterp de la Survivor Romania 2021! Prima imagine cu micuta

Ileana Sterp a reacționat dur pe instagram, aceasta considerând că alăptatul în public este un lucru cât se poate de firesc și că nicio femeie nu ar trebui să se simtă rușinată dacă face acest lucru.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„De ce aveți impresia că doar ceea ce ați făcut sau faceți voi e corect și bine? Să mă acopăr cum? Să mi se vadă numai ochii sau nici ăia? „Nu-i ok!” De ce vrei să decizi tu în locul meu ce e ok

sau nu? Plus că eu consider că am fost și sunt o femeie decentă atât în viața reală, cât și aici pe instagram.”, este mesajul pe care l-a scris sora lui Culiță Sterp, Ileana Sterp, pe contul personal de instagram.

De-a lungul timpului, subiectul alăptatului în public a stârnit nenumărate controverse în showbiz, una dintre vedetele care s-a confruntat cu această problemă fiind Cristina Șișcanu. 

Citeste si: Ce a dezvăluit cumnatul lui Culiță Sterp? Motivul pentru care și-ar dori ca Faimosul să vină cât mai repede acasă: „Mi-e ciudă că nu...”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.