Sora lui Culiță Sterp, lacrimi amare! Ce mesaj i-a trimis mama Geta faimosului, în Republica Dominicană: ''Măcar voi să vedeți mesajul, dacă Culiță nu l-a văzut...''

Author: Madalina Maftei
Mama Geta, mesaj pentru Culiță în Republica Dominicană

Sora lui Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi după jocul de aseară de la Survivor România. Faimoșii au pierdut jocul de comunicare, spre dezamagirea lor, cât și a celor de acasă. Geta Sterp a făcut public mesajul pe care mama Geta îl pregătise pentru faimos.

Faimoșii au dat totul la jocul de comunicare de aseară și chiar au condus până pe ultima sută de metri, însă, spre dezamgirea lor, nu au reușit să aducă ultimele două puncte de care aveau nevoie pentru a putea comunica cu cei de acasă. Tristețea s-a resimțit cu desăvârșire în camp-ul Faimoșilor, dar și acasă în România. Geta Sterp a publicat o fotografie în care era cu ochii în lacrimi pentru că fratele său nu a putut vedea mesajul transmis de familie.

Faimoșii au pierdut jocul de comunicare

Jocul de aseară de la Survivor România a fost cu adevărat o provocare pentru ambele echipe. Faimoșii au reușit să conducă jocul până apropae de final, însă Razboinicii nu s-au lasat mai prejos și și-au luat revanșa. Faimoșii mai aveau nevoie de două puncte pentru a câștiga jocul de comunicare, pe care îl așteptau cu ardoare, însă punctele decisive au fost pierdute de Majda care s-a accidentat la acest duel și de Sebastian Chitoșcă, care a pierdut la limită, mai avea un singur cub de dărâmat și

se putea ajunge la ștafetă mixtă.

Unii dintre cei mai buni concurenți care de obicei aduceau puncte, nu au putut intra pe teren, Simona Hapciuc este accidentată în continare, starea ei este instabilă, iar Elena Marin s-a accidentat grav la acest joc și a fost transportată la spital.

Conflictele sunt tot mai puternice în tabăra Faimoșilor, iar după acest joc de comunicare pierdut, s-au accentuat și mai tare.

Zannidache a făcut acuzații grave la adresa Elenei Marin, scopul lui fiind să o destabilizeze psihic, pentru a pleca acasa, același lucru îl fac și cu Jador.

Citeste si: Culita Sterp s-a casatorit in secret cu Daniela Iliescu inainte de Survivor Romania 2021? Cum s-a dat de gol in fata tuturor concurentilor! Ce dezvaluire a facut Faimosul

Sora lui Culiță Sterp în lacrimi după jocul de comunicare

Faimoșii au pierdut jocul de comunicare, la fel de triști ca și ei au fost și cei de acasa. Sora lui Culiță Sterp a postat pe contul de Instagram, la secțiunea story o fotografie în care plângea, pentru că fratele său nu a putut vedea mesajul pe care îl pregătise pentru el și pentru că știe că avea mare nevoie de aceste rânduri pentru a-l motiva.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Deci plâng...chiar mi-aș fi dorit ca fratele meu Culiță să fi văzut mesajul și poza de la noi, familia lui”, a scris sora faimosului pe Instagram.

Citeste si: Culiță Sterp s-a certat cu Jador! Faimoșii de la "Survivor România 2021" nu își mai vorbesc: "Cu mine nu mai ai ce vorbi!"

Ce mesaj i-a scris mama Geta lui Culiță, în Republica Dominicană

Mama Geta a făcut public pe contul de Instagram, mesajul pe care Faimosul ar fi trebuit să-l vadă, dacă ar fi câștigat jocul de comunicare. Culiță a mărturisit că și-ar fi dorit foarte tare să audă vești de acasa de la familia sa, dar mai ales de la iubita lui, Daniela, care este însărcinată și ar fi vrut să știe cum se simte. 

Mesajul scris de mama Geta este unul foarte emoționant și de susținerea pentru fiul său, de care îi este foarte dor.

”Dragul mamii, vreau să îți spun că ne este foarte dor de tine. Încă din prima zi, suntem ochi și urechi la tot ce se întâmplă acolo. Când ai plecat, am avut emoții, ne întrebam dacă o să te descurci, iar după primele jocuri ne-ai lăsat mască, în sensul cel mai bun al cuvântului... oamenii te sunțin, te iubesc și cred în tine. În fiecare zi primim sute de mesaje de la persoane din toată țara, care ne spun că te votează și te vor susține până la final. Tine-o tot așa și vei ajunge departe, cu siguranță. Acasă totul e bine, avem multă treabă cu oile, au fătat aprope toate. Când se termină competiția, că așteptăm pe toți concurenții, să facem miei la proțap, să vă potoliți foamea. Te iubim din tot sufletul și suntem foarte mândrii de tine! (Mama, Iancu, Ileana și Geta)”, este mesajul pe care Culiță l-ar fi primit în Republica Dominicană, dacă ar fi câștigat jocul de comunicare.

Citeste si: Culiță Sterp va fi tată de gemeni? Iubita Faimosului de la Survivor a vorbit despre sarcina

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.