Sora lui Donald Trump a murit la vârsta de 86 de ani. A fost găsită fără suflare în apartamentul ei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 nov 2023, 14:05

Sora lui Donald Trump a murit la vârsta de 86 de ani. A fost găsită fără suflare în apartamentul ei

Sursa: Facebook-WFTV Channel

Sora lui Donald Trump, Maryanne Trump Barry, a murit la vârsta de 86 de ani. Aceasta a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Fifth Avenue.

Fostul președinte Donald Trump este în doliu. Maryanne Trump Barry a fost găsită fără viață în apartamentul ei din Upper East Side luni dimineața, în jurul orei 4.  

Sora lui Donald Trump a murit la vârsta de 86 de ani

Sora mai mare a fostului președinte Donald Trump a fost descoperită în dormitorul ei, fiind deja decedată, spun autoritățile. Nu există urme de traume, iar medicul legist urmează să stabilească cauza morții.

Maryanne Trump Barry s-a pensionat în 2019 pe fondul unor investigații fiscale ale familiei sale, însă până atunci a fost judecător principal la Curtea de Apel SUA, un nivel sub Curtea Supremă. 

Înainte de a deveni judecător, sora lui Donald Trump a lucrat ca procuror asistent al SUA în 1974, fiind nominalizată la tribunalul federal din New Jersey de fostul președinte Ronald Reagan. 

Citește și: ,,Complot împotriva statului american", Donald Trump a fost inculpat pentru încercările de a influența rezultatul alegerilor prezidențiale din SUA, în 2020

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maryanne a fost și ea în lumina reflectoarelor în timpul președinției lui Donald Trump, însă a atras ochii presei asupra ei și atunci când nepoata sa, Mary Trump, a dezvăluit că și-a înregistrat în secret mătușa în timp ce promova o carte care îl denunța pe fostul președinte. 

În conversațiile înregistrate în secret în 2018 şi 2019 de nepoata preşedintelui Mary Trump şi publicate în 2020 The Washington Post.,

Barry s-ar fi auzit în momentul în care își critica fratele, spunând că „nu are principii” și este „crud”.  

Familia a refuzat să comenteze aceste fapte.

Ce a transmis Donald Trump Jr după moartea mătușii sale

După finalizarea mărturiei sale, Donald Trump Jr. a făcut primele comentarii ale familiei în care a recunoscut moartea mătușii sale, numind-o „o zi grea”.

Fostul președinte al SUA este complet devastat de vestea primită, dar și restul familiei sale, întrucât Maryanne era apropiată de copiii acestuia. 

Citește și: Decizie istorică pentru SUA! Donald Trump a fost arestat. Fostul președinte s-a prezentat la o închisoare din Atlanta

Este o zi grea pentru mine și pentru familia mea, sunt foarte apropiat, mai ales de nepotul ei, și este o zi grea, dar în această etapă a vieții noastre, este doar o altă zi”,

a spus Donald Trump Jr, potrivit abc7ny.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.