Sora lui Jador îl dă de gol pe artist! „El a ales” Cum se înțelege, de fapt, fratele ei cu Oana Ciocan

Autor: Laura Macovei

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, invitată la emisiunea „Online Story”

Sursa: Captură YouTube

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, rupe tăcerea și spune adevărul gol goluț despre relația fratelui ei cu logodnica lui, Oana.

Camelia a fost extrem de discretă, a specificat clar că numai Jador poate decide ce se întâmplă în viața lui, nimeni altcineva, lucru care ei i se pare cel mai corect.

Citește și: Va fi Jador tătic? „Abia aștept să fim 3” Cum a fost surprins artistul alături de Oana Ciocan

Ce părere are sora lui Jador despre relația fratelui său cu Oana

În ciuda a tot ce se spune în lumea mondenă în aceste zile, ea a menționat că nu vrea să se bage în “casa” manelistului, el știe dacă mai e cu Oana sau nu.

„El a ales”, a spus aceasta.

Camelia Dumitrache a făcut și alte dezvăluiri despre legătura pe care o are cu fratele ei Jador, a spus de ce nu vrea să facă nuntă cu bărbatul cu care este împreună de cinci ani, a recunoscut câte clase are, ce a lucrat în Islanda, dar

și multe alte detalii interesante.

Cum se descurcă Jador cu treburile casnice

Camelia a mai spus despre artist că, spre surprinderea multora, acesta se descurcă de minune chiar și în bucătărie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

De asemenea, vede în Jador un adevărat sprijin, mai ales pentru faptul că mereu și-a ajutat frații la greu.

„Jador se descurcă foarte bine. El știe să spele, știe să gătească, pentru că a stat singur foarte mult timp și e învățat. S-a autoeducat pe treaba asta cu curățenia. El nu prea ar avea nevoie, dar mie, știind că sunt aici, nu îmi e greu să mă duc să îl ajut, dar el s-ar descurca fără nicio problemă.

Îi mai fac mâncare, îl ajutam, îi băgam la spălat, tot ce ține de casă.

Logodnicul meu și Jador seamănă foarte mult. Fratele meu e mai agitat în schimb, pe când iubitul meu este mai calm. Dar ca și fire seamănă foarte mult între ei, se cunosc foarte bine unul pe altul și mă bucur foarte mult că se înțeleg și se iubesc unul pe altul.

Jador este deosebit, mă bucur că ne înțelegem cu toții. Jador ne-a ajutat pe toți frații și pe părinți. Cu ce a putut.

Eu chiar dacă îi spun că am bani, la el nu există. Trebuie să îmi dea el, că altfel nu se simte bine. Trebuie să știe că mi-a dat,” a spus Camelia.