Sora lui Sebastian Olariu, tânărul mort în accidentul de la 2 Mai, a împlinit 18 ani: „Sebi a fost cu tine azi și va fi întotdeauna alături de tine” Detaliul de pe tortul aniversar a atras atenția tuturor

Autor: Laura Macovei

Selena Olariu, sora lui Sebastian, și-a sărbătorit majoratul cu lacrimi de durere

Sursa: colaj (Facebook Olariu Valentin)

Selena Olariu, sora lui Sebastian Olariu, tânărul care a murit în tragicul accident provocat de Vlad Pascu, și-a sărbătorit recent majoratul.

Adolescenta în vârstă de 18 ani a ales să marcheze acest moment special într-un mod cu totul emoționant, aducând un omagiu fratelui său decedat.

Citește și: Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre tinerii morți în accidentul de la 2 Mai, a ieșit în lacrimi din sala de judecată: ,,Totul a fost o bătaie de joc”

Sora lui Sebastian Olariu a împlinit 18 ani. Cum a arătat tortul aniversar

Pentru Selena, ziua majoratului, care ar fi trebuit să fie un prilej de bucurie și celebrare, a fost umbrită de durerea pierderii fratelui ei. Cu toate acestea, ea a găsit puterea de a transforma această zi într-o amintire emoționantă dedicată lui Sebastian. Tortul de ziua ei, un element central al oricărei aniversări, a fost decorat cu imaginea fratelui său, care purta aripi de înger. 

Valentin Olariu, tatăl Selenei și al lui Sebastian, a împărtășit imagini emoționante de la eveniment pe rețelele sociale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

În cadrul evenimentului, Selena a fost îmbrăcată într-o rochie albă, un simbol atât al purității, cât și al doliului pe care îl poartă pentru fratele său. După tăierea tortului, momentul culminant al zilei, toți cei prezenți la aniversare au înălțat spre cer baloane albe, pe care erau scrise mesaje de dragoste și dor pentru Sebastian. 

Citește și: Prima reacție a tatălui lui Sebastian, după ce judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost recuzată: „Am jucat ultima carte”

„La mulți ani, Selena! 18 ani minunați… Să știi că Sebi a fost cu tine azi și va fi întotdeauna alături de tine. Te va îndruma mereu pe drumul cel bun…”, a scris Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, pe pagina sa de Facebook.