Sora și impresarul lui Petrică Mîțu Stoian au făcut pace la 3 luni de la decesul solistului!

Autor: Diana Tilă

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, sora sa a declanșat un război de proporții cu impresarul artistului, Doru Gușman.

După decesul lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, sora regretatului solist de muzică populară, și impresarul Doru Gușman s-au aflat într-un război de proporții. Cei doi s-au certat pe averea cântărețului, însă acum, la trei luni de la decesul regretatului artist, aceștia au decis să facă pace.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a vorbit cu fiul lui de suflet chiar înainte să moară: „Nici nu se gândea la moarte”

Sora și impresarul lui Petrică Mîțu Stoian au făcut pace la 3 luni de la decesul solistului!

La parastasul de trei luni al regretatului Petrică Mîțu Stoian, Maria Tarchilă, sora artistului, a făcut pace cu impresarul Doru Gușman.

„Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms.

Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: ”Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!”.

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică.

Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A fost o masă cu câteva persoane, ca-n pandemie, cu niște cunoștințe.

Am fost și cu o nepoată, căci sora mea este în Germania, la muncă. S-au servit sarmale, aperitive, friptură, cozonac, tot ce îi plăcea lui Petrică să mănânce”, a declarat Maria Tărchilă, în exclusivitate pentru  impact.ro.

Citeste si: Cine a fost partenera pe care Petrică Mîțu Stoian a ținut-o secretă! Mama regretatului artist ar fi vrut să o aibă ca noră

Maria Tarchilă a declarat că nu are nimic cu Doru Gușman, însă așteaptă să se rezolve lucrurile încurcate privitoare la succesiunea pe averea lui Petrică Mîțu Stoian.

„Eu nu am nimic cu Doru Gușman, nu ne certăm pe lucruri, vedem cine și ce are dreptul, ce este și ce nu este. Eu trebuie însă să-mi iau lucrurile din casa din Craiova, în care a locuit Petrică.

Acea casă însă am înțeles că e de fapt a statului, e de patrimoniu. Iar alte case nu știu să fi avut, mai e doar casa noastră de la țară”, a mai spus Maria, pentru sursa citată.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.