Sorana Cîrstea, atac direct către Simona Halep înainte de Australian Open? Care a fost ,de fapt, motivul

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 ian 2021, 18:59
Sorana Cîrstea, atac direct la adresa Simonei Halep
Sursa: Instagram

Sorna Cîrstea, săgeţi către Simona Halep înainte de Australian Open, în urma unui mesaj ironic postat pe reţelele sociale de antrenorul Sven Groeneveld, cu scopul de a "compătimi" absenţa din mediul online a jucătorilor care se află în carantină în Adelaide, între care şi Halep.

În urma mesajului ironic postat de antrenorul Seven Groeneveld pe contul de Twitter, în care făcea referire la lipsa din mediul online a jucătorilor care se află în carantină în Adelaide. Sorana Cîrstea i-a comentat apreciativ antrenorului. Este acesta un atac direct la adresa Simonei Halep înainte de Australian Open?

Simona Halep se află în carantină în Adelaide înainte de Australina Open

Australian Open 2021 va începe de 8 februarie, iar Simona Halep este cea de-a doua favorită în competiţie, după australianca Asleigh Barty. 

Carantina dinainte de Australian Open, care va avea loc de pe 8- 20 februarie, are loc în două oraşe Melbourne și Adelaide. În Adelaide se află primii trei jucători şi primele trei jucătoare ale lumii, însă cu o mică excepţie, Serena Williams i-a luat locul lui Ashleigh Barty, care se afla acasă. 

Încă de când s-a aflat de această împărţire, au apărut reacţii critice.

Lumea, inclusiv sportivi, antrenori, dar și comentatori ai fenomenului și mulți fani, a arătat cu degetul spre „privilegiații de la Adelaide". 

Nivelul nemulțumirii a crescut și după ce mai mult de 70 de jucători și jucătoare au intrat în carantină dură, ca urmare a depistării unor cazuri pozitive la coronavirus în zborurile charter ajunse în Australia. Aceștia nu pot părăsi sub nicio formă camera de hotel și nu se pot vedea cu nimeni, nici măcar cu membrii propriei echipe. 

În acest context, un video postat de Naomi Osaka, numărul 3 mondial, în care apărea alături de 3 persoane din staff-ul ei pe teren la Adelaide, a turnat și mai mult gaz pe foc.

Între timp, postarea a fost ştearsă, şi încă una, în care scria „Sunt aici eliminând postări fără niciun motiv".  Astfel, această postare a dus cu gândul la ideea că celor şase jucători care se află în carantină în Adelaide le-a fost recomandat să nu mai urce imagini şi filmuleţe de la antrenamente pe

conturile de Twitter. La acest aspect se referă postarea de pe Twitter a lui Sven Groeneveld, fostul antrenor al Mariei Șarapova.  

Citeste si: Australian Open 2021. Când începe turneul de tenis și cine va reprezenta România?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sven Groeneveld, mesaj ironic pentru jucătorii aflaţi în carantină în Adelaide

„Disciplina întregii trupe de la Adelaide de a sta departe de social media trebuie să fi fost unul dintre lucrurile cel mai ușor trecute cu vederea săptămâna trecută. Mi-e dor de ei! #AdelaideUpdates, vă rog", a scris el, ironic.

Primul comentariu la tweet-ul olandezului a venit din partea Soranei Cîrstea, care a lucrat cu Groeneveld în anii 2000, pe când acesta făcea parte din programul „adidas Player Development". 

„Hahahhahaha tweet of the week/quarantine", a scris Sorana Cîrstea 

Comentariul ei fiind un posbil atac la adresa Simonei Halep care face parte din grupul de la Adelaide. Sorana Cîrstea şi Simona Halep au o relaţie distantă, lucru confirmat de diverse reacții apărute de-a lungul anilor de-o parte și de alta. 

Interesant însă este că tocmai Halep este cea care a postat pe Instagram câteva imagini de la Adelaide, care au rămas neatinse pe contul ei. Într-una apare alături de Irina Begu, partenera ei de antrenament, chiar pe teren, a doua o arată alături de Darren Cahill. Ieri, Simona Halep s-a postat pe Instastory în timp ce făcea exerciţii în camere. Ceilalți, într-adevăr, au rămas tăcuți pe rețelele sociale, așteptând încheierea acestei perioade și transferul spre Melbourne. 

Citeste si: Simona Halep a donat pentru Australia o suma mai mare decat s-a spus: "Stiti ca iubesc Australia! Vreau sa ajut!"

Sorana Cîrstea cea mai vocală contestatare ale carantinei înainte de Australian Open, fericită cu noul aspirator

Sorana Cîrstea a fost una dintre cele mai vocale contestatare ale carantinei totale, după ce a ajuns la Melbourne cu un zbor charter în care a fost depistat cazul pozitiv la SARS-CoV-2 al lui Sylvain Bruneau, antrenorul Biancăi Andreescu. Acum două zile a arătat pe Instagram cum exersează chip & charge-ul, mereu adăugând o tușă malițioasă în textul atașat, așa cum s-a întâmplat și ieri. Ultima porțiune a story-ului e dedicată unei reușite domestice.

"Departamentul de sănătate a aprobat, în sfârşit, cererea noastră pentru un aspirator. Nu am mai fost aşa fericită în viaţa mea. Ziua 9 de detenţie va fi cea mai bună de până acum.", a scris Sorana Cîrstea.

Citeste si: Prima reactie a Simonei Halep dupa ce a fost eliminata de la Australian Open