Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 18 apr 2024, 20:56

Sore a vorbit despre iubitul ei, Andrei

Sursa: Captură YouTube

Celebra cântărață și actriță, Sore, a divorțat în 2022 de Mircea Julean, după opt ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță, în vârstă de 7 ani, pe nume Erin, iar aceasta s-a arătat încântată de dorința mamei de a-și reface viața.

Recent, Sore a fost invitată în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, în cadrul căruia a dezvăluit că a găsit fericirea în brațele altui bărbat, după ce a trecut peste despărțirea de avocatul Mircea Julean.

Sore își dorește să facă al doilea copil cu actualul ei iubit

Deși a trecut printr-o suferință de nedescris din cauza neînțelegerilor cu fostul soț, artista se declară, acum, împlinită și își dorește să se bucure de fiecare moment petrecut cu Andrei, actualul ei iubit: „Indiferent cât va dura,

până unde se va duce, aleg să trăiesc mereu în prezent.(...) Concluzia e să fim fericiți acum”.

Ilinca Vandici a observat entuziasmul cu care Sore i-a vorbit despre bărbat, așa că a întrebat-o dacă și-ar întemeia o familie cu el: „Materialul actualului tău iubit e un material bun de tată?”.

„Da, îți dai seama”,  a răspuns invitata.

Ilinca Vandici: Deci cu el îți dorești (n.r. un copil)?”.

Sore: Da, îmi doresc”.

Îți mai dorești un copil?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Sore, prima declarație despre relația cu Răzvan Miheț, după imaginile apărute la nunta Ginei Pistol cu Smiley: „Ați observat, nu neg”

Cum a reacționat fiica lui Sore când a aflat că mama ei mai vrea un copil

Ulterior, vedeta a explicat că și-ar dori foarte mult o fetiță împreună cu actualul ei partener.

De asemenea, aceeași dorință o are și fiica ei din căsnicia anterioară, Erin, care a înțeles că părinții ei nu mai pot fi împreună și că atât tatăl, cât și mama, au dreptul să-și refacă viețile alături de alte persoane.

„M-aș vedea mamă de două fetițe, iar Erin este un material de soră mai mare foarte bun. Dar mi-a pus o condiție, mi-a zis: «Mama, trebuie să fie fată»”, i-a

povestit Sore Ilincăi Vandici.

Însă, înainte de a-i face micuței cunoștință cu Andrei, artista a vrut să se asigure că este bărbatul potrivit și că are intenții serioase, întrucât aceasta și-a dorit să intre o relație stabilă. După ce s-a convins de aceste lucruri, aceasta a decis să i-l prezinte lui Erin, pentru a vedea cum se înțelege și cu ea, întrucât părerea fetiței a fost cea decisivă.

Citește și: Ruby si Sore, surprinse cantand manele! Iata ce melodie au fredonat cele doua artiste in masina!

„În primul și în primul rând, după separare, pentru mine a fost important să testez terenul, iar apoi verdictul final a trebuit să vină din partea copilului. Copilul a dat un verdict extraordinar și atunci m-am relaxat”,  a explicat Sore în cadrul podcastului „Te ascult”.