Sorin-Ioan Sîntimbrean are 27 ani și este din Blaj.

Sorin-Ioan Sîntimbrean provine din Blaj și se descrie ca un om cu o viață plină de experiențe diverse, de la studii în mecanică până la pasiunea pentru motocross și parașutism. Tânărul Sorin a făcut parte, timp de aproape doi ani din Legiunea Străină (Franța), iar în prezent este gardă de corp. 

Cine este Sorin de la "Insula de 1 Milion"

Sorin are 27 de ani și s-a născut în pitorescul oraș Blaj din Alba Iulia, dar în prezent locuiește în localitatea Chiajna. Acesta a absolvit liceul Inochentie Micu Clain din Blaj, cu o specializare în Matematică-Informatică. După care a continuat să-și dezvolte abilitățile academice la Universitatea Tehnică din Cluj, orientându-se spre domeniul Mecanicii.

Citește și: Cine este Sântimbreanu Ioan-Sorin, bodyguardul de la “Insula de 1 milion”: A fost în Legiunea Străină din Franța

Dinamismul și curajul său l-au purtat pe Sorin departe de granițele țării, unde a petrecut aproape doi ani în Legiunea Străină din Franța, trăind experiențe și provocări unice, apoi a plecat in Spania pentru a munci pentru un trai mai bun. Tânărul a ținut să precizeze faptul că atunci când a plecat în Spania, timp de trei zile a dormit pe o bancă, până a reușit să își găsească ceva de muncă.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Sorin nu este căsătorit, nu se află într-o relație, dar are alături de el pe cineva special. Despre participarea sa la emisiune bărbatul a precizat că s-a înscris pentru că i s-a părut a fi un concurs interesant, iar el este o persoană competitivă. Îi plac provocările și vrea să demonstreze acest lucru și vrea să se străduiască să ajungă printre finaliști.