Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi Razboinici, dupa jocul de recompensa! "Sunt satul de tine! Tu ai stricat tot!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 mai 2021, 02:57
Sorin l-a pus la zid pe Albert!
Sursa: Captură KANAL D

Tensiune maxima in tabara Razboinicilor dupa incheierea jocului de recompensa! Sorin a rabufnit si l-a pus din nou la zid pe Albert pentru esecul echipei!

Faimosii si Razboinicii s-au confruntat astazi in primul joc al saptamanii la Survivor Romania, cel de recompensa. Asa cum se intampla de fiecare data in competitia din Republica Dominicana, in jocurile de recompensa, concurentii lupta cu indarjire pe traseu pentru a castiga miza care de regula este una spectaculoasa.
Astfel, presiunea si incrancenarea din timpul jocului de recompensa de astazi si-au spus cuvantul asupra tuturor concurentilor atat pe traseu, cat si dupa incheierea meciului.

Sorin, reactie nervoasa fara precedent la adresa lui Albert! "Iti dau un pumn in gura de aici ramai!"

Desi toti concurentii au incercat sa dea totul pe traseu pentru a castiga mult dorita miza pusa in joc, in cele din urma cei care si-au adjudecat victoria au fost Faimosii, care au trasant jocul la scorul de 10 la 7, reusind astfel sa intre in posesia mult ravnitului premiu, o masa copioasa si sporturi nautice.


Infrangerea suferita a fost extrem de greu de digerat pentru Razboinici, care s-au intristat teribil, dupa ce Adelina a pierdut duelul decisiv cu Irisha.

Cel considerat principalul vinovat pentru esecul suferit a fost Albert, care a devenit din nou oaia neagra a echipei albastre. Extrem de indignat de pierderea jocului de recompensa, Sorin l-a pus la zid pe Albert, cerandu-i din nou socoteala pentru faptul ca nu a reusit sa isi ajute echipa nici de aceasta data, ci dimpotriva le-a adus o noua infrangere.

Sorin: Sunt satul de tine!

Albert: Esti frustrat, bai, esti frustrat! Du-te acasa, bai, daca esti frustrat!

Sorin: Sunt satul de tine, nu sunt frustrat! Imi strici bucuria de a sta aici si nu doar pe a mea, ne strici bucuria de a sta aici, pentru victimizarea ta! Te-am acuzat de victimizare, zi-mi ce ai facut acum la joc, ti-a bagat ala mana in gat si te-ai aruncat ca o...

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Albert: Ce te bagi tu? Nu e treaba ta ce fac eu!

Sorin: Atat iti zic nu mai pune mana pe mine! Ca stii cum plec acasa, daca mai pui mana pe mine? Iti dau un pumn in gura de aici ramai!

Citeste si: Final dramatic la Survivor Romania 2021! Ei sunt castigatorii jocului de recompensa! Daniel Pavel, avertisment aspru pentru Sebastian si Albert! "Nu toleram absolut deloc acest tip de reactii necontrolate!"

Citeste si: Survivor Romania 2021. Incaierare fara precedent intre Albert Oprea si Sebastian Chitosca pe traseu! De la ce a pornit scandalul intre cei doi concurenti care au ajuns la bataie