Sorin Movileanu dezvaluie motivul despartirii celor doi: "Angela mi-a spus ca ea este un star international, iar eu un biet muzicant"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:12

Sorin Movileanu a povestit in exclusivitate la WOWbiz cum s-a despartit de Angela Similea. "Mama ei mi-a zis ca fiica sa este un star international, iar eu - un simplu muzicant. Atunci le-am spus sa plece, iar ele au plecat. Niciodata nu mi-am pus problema ca vor pleca definitiv".

Sorin Movileanu a povestit in exclusivitate la WOWbiz cum s-a despartit de Angela Similea. "Mama ei mi-a zis ca fiica sa este un star international, iar eu- un simplu muzicant. Atunci le-am spus sa plece, iar ele au plecat. Niciodata nu mi-am pus problema ca vor pleca definitiv".

Dupa o luna, atunci cand s-a intors dintr-un turneu de la Eforie, Movileanu si-a gasit casa goala:" Mi-au disparut multe atunci!".


De Craciun s-au impacat, insa povestea de dragoste a mai durat doar cateva luni." A fost o perioada in care ne purtam ca doi amanti, chiar daca ea era mama copilului meu!", a declarat Movileanu.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.