Sorin Oprescu a fost operat la spitalul Universitar! Fostul edil e in afara oricarui pericol

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 17:51

Sub anestezie locala, medicii au vizualizat cu atentie arterele inimii si au incercat sa-si dea seama daca ingustarea acestora ii poate provoca un infarct primarului suspendat.

48 de ore au trecut de cand primarul suspendat al capitalei a fost transferat la spitalul pe care l-a condus 8 ani. Astazi la pranz, Sorin Oprescu a intrat in sala de operatie.

O jumatate de ora, atat a durat interventia in urma careia medicii au analizat cu atentie arterele inimii. Trebuiau sa stabileasca daca ingustarea acestor vase poate produce un infarct sau dureri in piept, asa cum declara in urma cu cateva zile iubita primarului suspendat.



Cardiologi, diabetologi si chirurgi au analizat ore in sir rezultatele coronarografiei. Daca problemele de sanatate il tin deocamdata in spital, dosarul sau de luare de mita nu bate pasul pe loc. Avocatii lui Sorin Oprescu au cerut azi procurorilor mai multe probe, printre care si o confruntare.

Unul dintre nume ar putea fi Bogdan Popa, directorul Administratiei Cimitirelor, cel care ar fi intermediat mita si i-ar fi adus-o acasa.

Sorin Oprescu afla zilele urmatoare daca judecatorii Curtii de Apel ii vor schimba arestul preventive cu o masura mai blanda.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.