Sorin Oprescu, chemat la DNA! De ce l-au audiat procurorii?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Nu trece o zi fara ca cineva, persoana insemnata, sa nu ajunga la usa DNA-ului.

Astazi a fost randul primarului general, Sorin Oprescu, sa dea ochii cu procurorii anticoruptie. Dupa cateva ore petrecute la audieri, edilul capitalei a facut declaratii in stilu-i caracteristic.

Din ce in ce mai multi functionari publici din primaria capitalei intra in vizorul DNA. Ultimii sositi la poarta anticoruptiei au fost primarul Sorin Oprescu si fostul viceprimar, Marcel Nicolaescu. Intalnirea cu procurorii pare sa fi fost una dificila daca ar fi sa judecam dupa declaratiile protocolare sau cu iz filosific facute la iesire: "sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi, sa fim in picioare si  sa raspunda fiecare de faptele lui!".



Totusi, cei doi au venit la DNA in calitate de martori intr-un dosar referitor la retrocedarea mai putin ortodoxa a unui teren. Este vorba despre un teren de aproape 4 hectare a carui valoare se ridica la peste 3.300.000 de euro si care ar fi fost retrocedat illegal de catre Andrei Creci fostul sef al directiei juridice, sustin procurorii.

Aceiasi anchetatori mai spun ca pentru a se asigura ca fapta sa va ramane nepedesita Creci ar fi intocmit un document semnat de primarul general Sorin Oprescu, document care atesta ca primaria nu  are nicio pretentie financiara in
urma acestei tranzactii.

Ramane de vazut ce anume vor decide procurorii in acest dosar.
##VIDEO117795##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei