Sorin Oprescu ramane in spital. Nu la Institutul Oncologic, ci la cel de diabet

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 20:39

Recomandarea a fost facuta de medicii care au decis sa mai amane investigatia pentru care primarul suspendat a parasit arestul.

De la un spital la altul, asa este plimbat Sorin Oprescu. Dupa ce ieri medicii de la Institul Oncologic se pregateau sa-l investigheze la plamani, unde fostului primar i s-ar  fi depistat un nodul, astazi au decis sa il trimita la Institutul de Diabet. Motivul...

Investigatia a fost reprogramata pentru ca in cazul unui PET CT se foloseste o substanta de contrast care influenteaza valoarea glicemiei, iar Sorin Oprescu este diabetitc si dependent de insulina.

Dupa orele pranzului, edilul suspendat a fost transferat, sub escorta, la unitatea medicala specializata in tratarea diabeticilor, unde ar fi trebuit echilibrat si unde va ramane internat cel putin pana maine. Intre timp, aparatorii sai il reclama pe medicul din Arestul Central, care nu s ar fi ocupat cum trebuie de starea de sanatate a fostului edil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Avocatii

au facut plangere la Ministerul Sanatatii, care urmeaza sa dea un raspuns la inceputul saptamanii viitoare. Sorin Oprescu a ajuns in arestul central pe 6 decembrie, sub acuzatia de luare de mita.